Vilkår for bruk


VENNLIGST LES DISSE VILKÅRENE FØR DU BRUKER NETTSIDEN

Vennligst les disse vilkårene før du bruker denne nettsiden, da de gjelder for din bruk av dette nettstedet www.believeucan.no (vårt nettsted), enten som gjest eller registrert bruker. Bruk av dette nettstedet inkluderer tilgang, surfing eller registrering for å bruke nettstedet. Ved å fortsette å bruke dette nettstedet godtar du disse vilkårene, og godtar å overholde dem. Hvis du ikke godtar disse vilkårene, må du ikke bruke dette nettstedet.

INFORMASJON OM OSS

www.believeucan.no er et foretak registrert i Norge. Vår e-post adresse er maybritt@believeucan.no og firmaadressen er Fosslia 16, 3647 Hvittingfoss. Våre kontor adresser er Albums gate 15, 3. etg., 3016 Drammen og Sentrumsveien 62. 3647 Hvittingfoss (Kongsberg kommune).

Andre vilkår

Vår personvernerklæring gjelder også for din bruk av dette nettstedet. Dette angir hvordan vi behandler personlige opplysninger vi samler inn fra deg eller som du gir til oss. Ved å bruke dette nettstedet, samtykker du til dette. Hvis du abonnerer på www.believeucan.no  eller andre tjenester fra dette nettstedet, gjelder disse vilkårene og betingelsene.

Endringer

Vi kan revidere disse vilkårene når som helst ved å endre denne siden. Så sjekk denne siden fra tid til annen for å legge merke til eventuelle endringer som gjøres

Tilgang til dette nettstedet

Dette nettstedet er tilgjengelig gratis, bortsett fra eventuelt kursopplegg som bare betalende kunder får tilgang til. Vi garanterer ikke at dette nettstedet, eller noe innhold, alltid vil være tilgjengelig, eller være uavbrutt. Tilgang til dette nettstedet er tillatt midlertidig. Vi kan suspendere, trekke ut, avbryte eller endre hele eller deler av dette nettstedet uten varsel. Vi vil ikke være ansvarlig for deg hvis denne web siden av en eller annen grunn ikke er tilgjengelig når som helst, eller for en hvilken som helst periode. Du er selv ansvarlig for å gjøre alle arrangementer nødvendige for at du har tilgang til dette nettstedet. Du er også ansvarlig for at alle personer som får tilgang til dette nettstedet gjennom din internettforbindelse, er oppmerksomme på disse vilkårene og andre relevante vilkår og betingelser, – og at de overholder dem.

Immaterielle rettigheter
Vi er eier eller rettighetshaver av alle immaterielle rettigheter på dette nettstedet, og i materialet som er publisert. Disse verkene er beskyttet av lov om opphavsrett og traktater rundt om i verden. Alle slike rettigheter er reservert. Du kan skrive ut en kopi, og kan laste ned utdrag, av hvilken som helst side (r) fra dette nettstedet til personlig bruk, og du kan henvende deg til andre i din organisasjon til innhold lagt ut på dette nettstedet.

Du må ikke endre papir eller digitale kopier av materiale du har skrevet ut eller nedlastet på noen måte, og du må ikke bruke noen illustrasjoner, fotografier, video- eller lydsekvenser eller noen grafikk, separat fra tilhørende tekst. Denne statusen (og de som er identifisert bidragsytere) som forfattere av innhold på dette nettstedet må alltid bekreftes. Du må ikke bruke noen deler av innholdet på dette nettstedet til kommersielle formål uten å få en lisens til å gjøre det fra oss.

Hvis du skriver ut, kopierer eller laster ned deler av dette nettstedet i strid med disse bruksvilkårene, vil din rett til å bruke dette nettstedet opphøre umiddelbart, og du må returnere eller ødelegge kopier av materialene du har laget.

Vær oppmerksom på at eventuell tilgang og bruk av materialer på kursområdet på dette nettstedet er underlagt egne kopi beskyttelses klausuler.

Ingen avhengighet av informasjon
Innholdet på dette nettstedet er kun tilgjengelig for generell informasjon. Det er ikke ment å utgjøre råd som du bør stole på. Du må skaffe profesjonell eller spesialist rådgivning før du tar eller avstår fra handling på grunnlag av innholdet på dette nettstedet. Dette inkluderer å oppsøke lege og annen profesjonell hjelp.

Begrensning av dette ansvaret

Ingenting i disse vilkårene utelukker eller begrenser dette ansvaret for død eller personskade som oppstår som følge av denne uaktsomheten, eller annet ansvar som ikke kan utelukkes eller begrenses av norsk lov.

I den utstrekning loven tillater, ekskluderer vi alle forhold, garantier, representasjoner eller andre vilkår som kan gjelde for dette nettstedet eller innhold på det, enten uttrykt eller underforstått.

Vi vil ikke være ansvarlig for noen brukere for tap eller skade, uansett om det foreligger kontrakt, brudd på lovbestemt plikt, eller på annen måte oppstår under eller i forbindelse med:

  • Bruk av eller manglende evne til å bruke dette nettstedet
  • Bruk av eller tillit til innhold som vises på dette nettstedet
  • Tap av fortjeneste, salg, virksomhet eller inntekter
  • Forretningsavbrudd
  • Tap av forventede besparelser
  • Tap av forretningsmulighet, goodwill eller omdømme
  • Eventuelle, indirekte eller følgeskader eller skade

Vi vil ikke være ansvarlig for tap eller skade forårsaket av et virus, distribuert avslag på tjenesten eller annet teknisk skadelig materiale som kan infisere ditt datautstyr, dataprogrammer, data eller annet proprietært materiale på grunn av din bruk av dette nettstedet eller til nedlasting av innhold på det, eller på et nettsted som er knyttet til det. Vi påtar oss intet ansvar for innholdet på nettsteder knyttet til dette nettstedet. Slike koblinger bør ikke tolkes som påtegning fra oss av de tilknyttede nettstedene. Vi vil ikke være ansvarlig for noe tap eller skade som kan oppstå fra din bruk av dem. Ulike begrensninger og eksklusjoner av ansvar gjelder for kurs  som tilbys av oss via dette nettstedet.

Virus
Vi garanterer ikke at denne siden vil være sikker eller fri for feil eller virus. Du er ansvarlig for å konfigurere informasjonsteknologi, dataprogrammer og plattform for å få tilgang til dette nettstedet. Du bør bruke din egen virusbeskyttelsesprogramvare. Du må ikke misbruke dette nettstedet ved å bevisst introdusere virus, trojanere, ormer, logiske bomber eller annet materiale som er skadelig eller teknisk skadelig. Du må ikke forsøke å få uautorisert tilgang til dette nettstedet, serveren der dette nettstedet er lagret eller hvilken som helst server, datamaskin eller database som er koblet til dette nettstedet. Du må ikke angripe dette nettstedet via et avslag på tjenesten eller et distribuert avslag på tjenesten. Ved å bryte med denne bestemmelsen vil du begå en lovbrudd i henhold til loven om misbruk av datamaskiner . Vi vil rapportere slikt brudd til de relevante rettsmyndighetene, og vi vil samarbeide med disse myndighetene ved å avsløre din identitet til dem. I tilfelle et slikt brudd, vil din rett til å bruke dette nettstedet opphøre umiddelbart.

Kobling til dette nettstedet
Du kan lenke til hjemmesiden på dette nettstedet, forutsatt at du gjør det på en måte som er rettferdig og lovlig og ikke ødelegger dette omdømmet eller utnytter det.

Du må ikke etablere en kobling på en slik måte at du foreslår noen form for forening eller godkjenning. Hvis du ønsker å gjøre det, vennligst søk skriftlig tillatelse fra oss på forhånd.

Du må ikke etablere en link til dette nettstedet på et nettsted som ikke eies av deg.

Vår side må ikke være innrammet på noe annet nettsted, og du kan heller ikke opprette en kobling til noen del av dette nettstedet annet enn hjemmesiden.

Jeg forbeholder meg retten til å trekke tilbake tillatelse uten varsel.

Hvis du ønsker å gjøre bruk av innhold på dette nettstedet annet enn det som er angitt ovenfor, vennligst kontakt oss på maybritt@believeucan.no.

Tredjeparts lenker og ressurser på dette nettstedet
Der hvor dette nettstedet inneholder lenker til andre nettsteder og ressurser levert av tredjeparter, er disse koblingene kun gitt til din informasjon.

Jeg har ingen kontroll over innholdet på disse nettstedene eller ressursene.

Gjeldende lov
Disse bruksvilkårene er underlagt norsk lov.

Kontakt oss
For å kontakte oss, vennligst send e-post til maybritt@believeucan.no

Takk for at du besøkte dette nettstedet.

Jeg håper du likte besøket ditt. – Og velkommen tilbake.