Ut på tur, aldri sur?


“Om du er i bevegelse eller ei, har ikke så mye å si, så lenge du kommer deg ut.”

Ja, forskning viser at det å tilbringe tid ute i naturen er godt for oss??❤️ DET har vel de aller fleste av oss kjent på kroppen eller fått med seg, MEN det er jo litt morsomt når forskning bekrefter det vi andre allerede vet.

På denne gåturen kjenner jeg på takknemlighet over å SE den første hvitveisen med HÅP i seg, kunne LYTTE og bare stoppe opp litt mens jeg OBSERVERER småfuglene mens jeg rusler på tur i skogen. Oppsummert så bruker jeg mine sanser (ser, lytter, lukter, føler, velvære) og nettopp det å bruke våre sanser kan redusere opplevelsen av stress enten man er inne eller ute.

OBSERVASJON er forresten en veldig effektiv måte å takle egne følelser, men kan kreve litt hjelp av en kyndig 3. person i starten. Ved å observerer så dømmer vi ikke og det å observere sine tanker og følelser kan redusere selvkritikk ut fra at vi ofte kan være selvkritiske!?

I denne videoen deler jeg også noen generelle REFLEKSJONER for hvordan DU kan møte stress og frykt i DIN hverdag, og aller viktigst NYTE dagen i dag. Dessuten så får du GRATIS tips med deg på veien videre…

Sjekk gjerne ut artikkel i Norsk Friluftsliv ref. forskning og naturopplevelser skrevet at LINN ELISE JAKHELLN.

Leave a comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *