TFT tankefeltteknikker


TFT TAPPING (tankefeltteknikker) handler om hvordan du kan påvirke kroppen sin naturlige reaksjon på dine ikke alltid like rasjonelle følelser. Dette kan skape negativt stress og vi kan etablere vaner som begrenser vår livskvalitet, og for noen også helse.

TFT som selvhjelpteknikk for stress mestring er enkel å lære, enkel å bruke, og virker ofte raskt. Ved mer sammensatte og alvorlige tilstander vil det imidlertid være nødvendig å gå til en dyktig TFT-terapeut. Din lege er naturlig nok den du oppsøker og informerer ift. sykdom.

TFT stimulerer kroppens meridian system samtidig som følelsen(e) er aktivert. Stimuleringen kan like gjerne gjøres av klienten selv som av terapeuten. Derfor er TFT meget godt egnet både som selvhjelpteknikk og terapeuten kan gi opplæring både via fysiske møter, internet eller telefon.

Mest kjent er TFT som teknikk til å redusere følelsesmessig og mentale utfordringer, ulike plager og lidelser.

Symptomer knyttet til angst, depresjon, fobier, sorg, traumer og mye annet kan endre seg når dette har en følelsemessig årsak. Også mange fysiske plager og lidelser kan lindres med TFT og metoden brukes også stadig oftere til prestasjonforbedring innen toppidrett, kultur og i næringslivet.

Video – Fra stress til økt livsglede med TFT tankefelt teknikker

May Britt tar deg med steg for steg gjennom hvordan du kan tilnærme deg det å være bekymret eller stresset, samt noe av sammenhengene mellom kropp og sinn. Her får du både lett forståelig teori og praktiske tips. I tillegg får du en demo om hvordan du selv kan benytte TFT (tankefeltteknikker) og/eller EFT (emosjonelle frihetteknikk) som metode for reduksjon av negativt stress og bekymringer i hverdagen.

Videoen er “LIVE” og u-redigert. Den er ment til å gi økt kunnskap og inspirer til egen refleksjon, og IKKE som behandling for sykdom eller ulike plager. Den kan imidlertid kunne gi deg et verktøy for stress mestring.

KLIKK på video for mer info.

Velkommen til å lære om TFT og selvledelse på veien fra bekymringer og stress til økt livsglede. Sammen med May Britt Lian, TFT og EFT terapeut, NLP Premium Master coach, veileder og foredragsholder så får du både læring og praktisk øvelse.


Motta GRATIS TFT demo video

Fokus på endring


Forskning og artikler

I 2016 ble TFT validert av NREPP (the National Repertory of Evidence Based Practices and Procedures, a division of SAMHSA in the U.S.) som en evidensbasert behandling.

LINK til doktorgrad innlegg om TFT som metode ved psykiater Audun Campbell Irgens, Medisinske Fakultet, Oslo, 29. november, 2018.

LINK til artikkel i Helsemagasinet, Tapping mot stress og psykisk ubehag, 29. august, 2016.

LINK til ACEP og forsking – kort oppsummering (engelsk).

LINK til artikkel i forskning.no m/ Atle Dyrgrov som leder Senter for Krisepsykologi i Bergen om Tankefeltterapi som en alternativ psykologisk behandlingsform, 16. oktober, 2009

WWW.BELIEVEUCAN.NO