Kundeerfaringer


 

Jeg har jobbet med ulike ledere i flere av våre kommuner innen helse, omsorg og utdanning. Likeledes ulike private virksomheter. Be gjerne om referanser.

 • Drammen kommune
 • Asker kommune
 • Kongsberg kommune
 • Tønsberg kommune

 

Kurs i Selvledelse – Agnethe Hval

Anbefaler kurset på det sterkeste!
Jeg er så utrolig stolt av meg selv! Og har fått den selvfølelsen og tilliten til at jeg mestrer mer ansvar, – selv om jeg egentlig trodde det var umulig!

 

Refleksjoner fra Per Filip Tjeransen

Flink til å ta tak i mine behov og å komme frem med konkrete hjelpemidler for hvordan kontrollere sine egne følelser og forbedre sin egen kommunikasjon. Det var en fordel for meg å kunne smakke med ei dame siden jeg har utfordringer med kommunikasjon med kona.

May Britt er varm, positiv og trygg som gjør det enkelt å betro seg om de utfordringene jeg står i selv om temaene kan være utenfor komfortsonen til vanlig. May Britt har faktisk vært en coach og “psykolog” for meg, og hjulpet meg mer enn de timene jeg fikk hos psykolog. TUSEN TAKK!

 

Kurs i TFT tankefeltteknikker & selvledelse – Maria Olsen, 23 år fra Viken

Den tryggheten og forståelsen jeg har fått hos deg, har gjort dette halvåret til mer enn jeg kunne drømme om. Var jo kjempedårlig og ble dårlig av den minste lille ting! Nå er jeg jo nærmest lykkelig! For meg så er det jo en enorm forskjell!!!

Jeg er skikkelig stolt av meg selv, for å ha kombinert 100 % praksis, deltidsjobb OG lesing til eksamen, samtidig som jeg har balansert når kroppen trenger å slappe av, hente energi gjennom mine verdier, og hva som er viktig for meg. Når jeg kjenner det «røsker», har jeg klart å reflektere over hvorfor det «røsker».

Jeg stoler så utrolig mye på den verdianalysen vi gjorde, og den har lagt grunnlag for hvordan jeg rett og slett lever livet mitt!  Den er min håndbok til livet, og det går skikkelig bra! Jeg stoler mer på meg selv og føler jeg har «kontroll» ved at jeg kan styre hvordan jeg forholder meg til ting jeg faktisk ikke kan styre. Jeg føler meg så takknemlig og lar meg ofte kjenne på følelsen av hvor mye du har hjulpet meg. Aldri har jeg møtt noen som deg, og du motiverer meg til å bli en person som kan hjelpe andre.

Tror det handler mye om hvordan du møter mennesker der de er, og på det ståstedet de er. Man kan ha mye kunnskap, men det hjelper ikke hvis man ikke har den generelle nysgjerrigheten og ydmykheten for mennesket.

Det å forstå den andre og stille de gode spørsmålene, for å forstå enda mer. Sååååå kan man deretter bidra med kunnskap! Jeg syns en fin måte å beskrive din behandling av mennesker på er at «alle er eksperter på sitt liv». Igjen, uansett hvor mye du kan bidra med faglig, så er det de generelle verdiene dine til mennesket som gjør deg så utrolig god som fagperson.

Jeg har også utrolig tillit til metodene! Om tre uker er praksis ferdig og eksamen gjennomført, og jeg gleder meg til å lære enda mer…”.

 

Online NLP coaching og veiledning – Åsa Ringborg, 55 år

“Ettersom jeg allerede hadde startet i coachsamtaler – og jeg ikke ville avbryte denne gode og for meg avgjørende prosessen for å få til noen varige endringer i livet mitt – var det for meg viktig å kunne benytte meg av en online samtale som alternativ når det ikke var mulig å møte deg i samme rom fysisk. (Grunnet Korona viruset og krav fra myndighetene om å stenge kontoret).
 
Litt skeptisk til onlinesamtale i utgangspunktet, men jeg ble overrasket over at det fungerte så bra. Hadde tenkt det kunne oppleves utleverende eller utrygt, og at vi ville miste fokus, men jeg kan nå tenke meg å fortsette med online-sesjon på lik linje som å møte til vanlig samtaletime.
 
Det var en god flyt og det var bra fokus. Jeg er svært fornøyd med veiledningen din og dialogen vår og opplevde at jeg ble møtt, støttet og kunne ta opp temaene jeg ønsket og fikk tilgang til refleksjon som om vi satt i samme rom. I tillegg får jeg også oppfølging i etterkant av sesjonen med hjemmeoppgaver og tips via e-post, noe som støtter og motiverer meg i prosessen.
 
Det tekniske trengte heller ikke å være så avansert – jeg brukte Skype som jeg hadde lastet ned til mobilen uten problem.”
 
 

Online kurs og samtaler – Siri, 44 år

“Jeg har aldri vært i samtale med en som er så genuint interessert som deg. Du får meg til å føle at du bryr deg om meg, ikke bare fordi det er jobben din. Du ser meg. Du er lett å stole på og være ærlig med. Energien din gjør meg glad!”
 
Hva jeg tenker om online coaching?…Hmm, jeg er nok av de skeptiske fordi jeg ofte syns dynamikken i samtalen kan bli rar pga. forsinkelser osv. Men jeg er heller ikke så gla i å snakke i telefon av litt samme grunn. Liker å se og lese personen jeg snakker med. Men når det er sagt, hadde jeg hatt behov for det, – hadde jeg definitivt gitt det et forsøk med deg.”
 
 

Online coaching vs personlige møter – Sebastian Henriksen, ung voksen

“Har selv aldri benyttet meg av online coaching, men kan si med 100% sikkerhet at dette er noe du hadde gjort på en bra og ordentlig måte.

Jeg har hatt en veldig positiv opplevelse med coaching, og det hjalp meg igjennom en veldig tung periode. Har faktisk ikke noe jeg syntes burde blitt gjort annerledes eller «bedre». Fordi opplegget som var passet meg veldig godt.

Ved behov så hadde jeg ikke hatt noe problem med å prøve online coaching, for jeg tror som sagt at dette hadde funka, kanskje like bra også. Handler bare om å prøve å komme seg litt ut av komfortsonen, fordi det er en kjempe belønning som kommer ut av det!!!”

 

Refleksjoner fra ung kvinne, 32 år

«Skulle bare kort dele en opplevelse/observasjoner med deg. Min far ringte meg i går og vi har ikke snakket ordentlig sammen på 3 år, allerede! Han skulle bare si at det er noen regninger som skal betales på huset, og at det må skiftes tak! – Penge problemer, rett og slett! Kunne ikke forvente noe annet, men da vi snakket litt mer fordi han er jo veldig flink til å klage på alt, så utviklet samtalen seg til et annet nivå. Vi begynte å snakke om ting som ligger litt dypere.

Han begynner å klage på at vi ikke tar kontakt med han og sier at han tenker på oss hver dag, og bryr seg. Da spurte jeg hva det er som gjør at han ikke viser det til oss, og ikke selv tar kontakt? Samtalen utvikler seg enda dypere og vi forteller om våre skuffelser, det var jo mest jeg som viste ham min sårbarhet. Da jeg begynte å gråte og forklarte han at jeg har hatt det veldig tungt ut ifra hva jeg har opplevd da jeg var barn så gikk han med en gang i angrep og forsvar, men jeg klarte å roe han ned, og fikk han til å høre på meg. For første gang i mitt liv fikk jeg fortalt faren min hvor mye han har såret meg og hvor vanskelig jeg hadde det da jeg var barn. Og vi endte opp med å gråte begge to, og til slutt ba han meg om tilgivelse. Selv om han kanskje ikke skjønte det helt 100%, og jeg vet at jeg kan ikke forvente noe mer enn det.

Det som jeg er takknemlig for er at jeg tror at uten den jobben som jeg har gjort alene og sammen med deg; all refleksjon og opplevelsen av trygghet, alle bekreftelsene du ga meg på mine tanker og mine observasjoner, de gjorde at jeg klarte å fullføre denne samtalen rolig. På en måte en kjærlighetsfull samtale med forståelse og omsorg ovenfor faren min, uansett hvor mye hat og sinne jeg har til han.

Videre klarte jeg å vise forståelse for at også han har opplevd noe veldig vondt i livet sitt med en aksept for at han er slik han er. Når jeg gjorde dette så klarte han å åpne seg og han satt og gråt sammen med meg via kamera. Mot slutten av samtalen forteller han meg at han elsker meg så høyt, og han følte seg så lettet!

Så jeg tror vi absolutt skal fortsette å jobbe sammen fremover <3 Jeg ser at jeg klarer å styre mine tanker på helt annen måte enn før, det er en så liten, men samtidig så stor forandring ? Jeg har hatt flere ærlige samtaler med folk etter at jeg begynte å jobbe med meg selv :)»

 

NLP coaching og kurs i selvledelse – Stine, 19 år ung kvinne fra Vestfold

 • Har fått masse hjelpemidler som kan hjelpe meg videre og som er fokusert på det jeg trenger.
 • Har følt meg veldig ivaretatt og trygg i forhold til det å dele ting.
 • Har fått masse ny kunnskap som er godt forklart og hvor May Britt forsikret seg om at jeg hadde forstått alt.
 • Kjente meg «lettere» etter hver time og har fått en del oppgaver jeg kan jobbe med hjemme, og som jeg også kan ta med meg videre.
 • May Britt fokuserte på de tingene som har vært aktuelle og jeg har satt veldig pris på gode meldinger også mellom timene.
 • Kan absolutt anbefale coaching! Veldig positivt og føler det har gitt meg mye jeg kan bruke nå, og i fremtiden.

 

Ung mann, Sandefjord – Jan

“Det som kanskje var viktigst for meg var at du skapte et rom hvor jeg kunne si akkurat hva jeg ville høyt, ut i rommet uten at det var farlig. Det var stort sett “Ja” og andre positive ord, og lite “Nei” og negativitet. Det var ganske befriende for min del, som var flink til å si mye nei til meg selv.

Samtidig så fikk jeg en del verktøy for å kunne analysere meg selv, egne tanker og egne handlinger. Nyttig!

Jeg har ikke prøvd “online coaching”, og tror vel kanskje for min del som bruker så mye tid på en datamaskin heller ikke ville gjort det i dag, når jeg antakeligvis ville foretrukket den mellommenneskelige relasjonen ved “fysisk oppmøte”. Det hadde også måttet være i samme form som vi hadde, en samtale mellom oss, og ikke sånne “ferdiglagde” “How to fix life in 56 easy steps”- videoer. Jeg opplevde i hvert fall det produktet jeg fikk som veldig bra :)”

 

Refleksjoner fra Hanna, kvinne fra Drammen.

Jeg må være helt ærlig og si at jeg både gruet meg for å åpne meg for noen, samt at jeg gruet meg veldig for å innrømme at hverdagen rett og slett har blitt for mye for meg. Det føltes som et stort nederlag og jeg har vært så «sliten» at jeg ikke har klart å mobilisere energi til å aktiv gjøre noe med hverdagen på egenhånd. Du møtte meg med respekt og forståelse fra første møte. Det gjorde alt mye lettere. Du har hjulpet meg med å forstå mer av mine egne reaksjoner og egen atferd, noe som gjør at det er lettere å ikke være «sint» på seg selv for hvordan man er eller opplever at man har det.

Du har et utrolig engasjement og er en veldig god lytter. Du viste meg at du tok deg tid til meg og du er en varm og omsorgsfull person. Sprudlende er du også – lett stemning! Jeg har følt meg veldig godt ivaretatt og det er lett å føle tillit til deg som utstråler varme og et levende engasjement for å hjelpe. Jeg opplever at jeg på ganske kort tid har lært meg hvordan jeg kan påvirke min egen energi i positiv retning. Hverdagen er så utrolig mye bedre bare ved at jeg har blitt mer bevisst, for nå vet jeg mer om hvordan jeg påvirker min egen hverdag. Og TAKK for det.

Jeg har fortsatt en vei å gå, og flere skikkelig dårlige dager der jeg går helt (og unødig) i kjelleren for tilnærmet ingenting. Men nå har jeg i allefall tillit til at jeg likevel vil klare å komme helt ovenpå en dag, og føle meg som meg selv igjen. 🙂 Det kan nok virke som en «bagatell» sett utenfra mtp at jeg er heldig med alt jeg har og dermed burde hatt en opplevelse av tilfredshet, men for meg som enkeltperson som har følt på håpløshet og utilstrekkelighet over veldig lang tid, er det en stor lettelse å få slippe den følelsen oftere og oftere. Det har hatt mye å si både for meg og familien min!

 

Refleksjoner fra Monica Johnsen, foreldre fra Drammen

Vi var helt ukjent med coaching når jeg i ren desperasjon kontaktet deg i fjor høst. Vi så at vi som foreldre ikke lenger nådde fram til sønnen vår som strevde med sitt i hverdagen. Selv om han/vi alltid har hatt et åpent og ærlig forhold så var hans situasjon noe vi til slutt forstod at noen andre måtte hjelpe han med. Vi snakket for døve ører.

Jeg var med på den første timen, og jeg må si jeg ble positivt overrasket når du la fram hvordan du mente du kunne hjelpe sønnen min med sitt tankekaos. Du forklarte med enkle ord, og tavlebruken relaterte du til det som interesserer han mest i hele verden, nemlig fotball. Det var nok riktig måte å tilnærme deg han på.

Du er av natur en person som utstråler trygghet, omsorg og en oppriktig interesse for den andres ve og vel. Ikke rart han åpnet seg for deg. Latteren sitter løst, og du kan spøke og le samtidig som du er profesjonell og vet hva du driver med. Det og sende sms og små hint mellom samtalene vet jeg gutten vår satte stor pris på.

Vi har hatt telefonisk kontakt underveis og du har oppdatert meg litt på hva dere har jobbet med. Samtidig har jeg ikke spurt sønnen min om hva dere har snakket om eller gjort – da jeg har følt at dette er deres greie. Og det har vært deilig for meg som mamma. Jeg slapp litt taket.

Situasjonen hos oss i dag er en helt annen enn den var for et halvt år siden. Det er ingen tvil om at du har trykket på de rette knappene, og fått han til å tenke annerledes. Han fremstår tryggere på seg selv, mer positiv til hverdagen og er nå en glad gutt igjen. Selv om han ikke har sagt noe om det, vet jeg at mange av sesjonene har vært tøffe. At han har måttet kjenne på mange ubehagelige følelser. Det er ingen tvil om at det har bidratt til at han har blitt mer bevisst sin egen person/handlemåte.

Jeg skulle bare ønske andre ungdommer ble bevisst på at det er mulig å få hjelp. Jeg tror nemlig det er mange der ute som strever med å finne sin plass i hverdagen dessverre. Man er ikke nødvendigvis voksen og klar for alle utfordringer livet har å by på selv om man har blitt 18 år.

 

“En annerledes utviklingsprosess.” – Anett, kvinne fra Drammen.

“Min reise startet med et søk om vektreduksjon, og utviklet seg til å bli så utrolig mye mer verdifullt (i tillegg). Forventningene mine var at jeg skulle bli fortalt hvordan jeg skulle trene og hva jeg skulle spise. Derimot ble ord som helse og kosthold byttet ut med kjærlighet, selvbilde og selvfølelse (????). Jeg ble fortalt at det var jeg som satt med svarene, og at dette kom jeg til å klare helt på egenhånd etter hvert. Ikke i en sånn bisetning; nei, hun hadde virkelig troa på meg hun, og det kom fra hjerterota!Mellom hvert møte var det mye som skjedde. Svarene kom ikke når vi var sammen, men heller når jeg gikk inn i meg selv og reflekterte over ting som hadde blitt sagt, eller skrevet på mail. Hun fikk meg til å bli kjent med andre sider av meg selv som jeg ikke hadde sett før, og med den lærdommen startet vi å se på hvorfor jeg ikke hadde lykkes med min vektreduksjon tidligere. Vi startet å bryte det gamle mønsteret, gamle fremgangsmåter, gamle strategier, og det ga resultater på vekten!
At så mye godhet (les May Britt) kan føre til så store ringvirkninger forbauser meg fortsatt! Så utrolig takknemlig!
Godhet, medmenneskelighet, trygghet, forståelse, ydmykhet, ikke-dømmende, tillitt, varme – det er bare starten på en lang liste med synonymer for hvordan jeg ser på May Britt.
Reisen er ikke over, den har så vidt begynt! Evig takknemlig for alt du har lært meg å se i meg selv, og ikke minst i andre. Du er virkelig et forbilde for meg!”

 

Refleksjoner fra Mathias Hermansen, 18 år fra Drammen

Meget godt fornøyd ift at jeg følte meg ivaretatt og trygg i hver eneste sesjon. Også veldig godt fornøyd med hjemmeoppgaver og oppfølging underveis. Følte en utrolig profesjonalitet hele veien. Det at jeg fikk være med på å bestemme innholdet i sesjonene og at jeg fikk være delaktig underveis i samtalene har vært kjempenyttig. Jeg trodde at det ville være annerledes og at jeg ikke kunne påvirke så mye selv. Coaching har vært helt avgjørende for at ting i livet mitt nå ser lysere ut!

 

Veiledning og NLP coaching – Helle

Jeg er veldig fornøyd med de gode billedlige forklaringene og «linker» slik at jeg kan lettere forstå meg selv og andre. Liker også at hun bruker gode hjelpemidler for å sette ting i system slik at jeg kan huske fordi ting da fester seg, og jeg kan bruke det i min hverdag.

Jeg liker at jeg får ulike tips og veiledning med råd som er knyttet til akkurat det jeg jobber med, og som er viktig for meg. Jeg får hjelp til å se mine mønstre og konsekvenser, og spesielt hva kan jeg selv kan gjøre! Jeg opplever at hun i samtalene er god på å lytte og forstår meg der jeg er i meg selv. Opplever også samtalene som veldig nyttige! Mer konkret i forhold til å gå til psykolog ut fra min erfaring da jeg er glad i å få råd, forståelse for hvorfor, og hvordan jeg kan gå videre. Opplever samtalene som oppløftende for meg.

Jeg velger å se fremover… – Video m/Bjørn Stavrum

“Er egentlig sjokkert over sammenhengen mellom kropp og psyke!” – Bjørn Stavrum.

 • Økt indre ro og tilstedeværelse
 • At jeg kan fokusere bedre og få hvile
 • At jeg klarer å være tilstede mer for andre inkl. min kone. Dette er det godt å kjenne på
 • At jeg har fått nytt tidsperspektiv og håp for fremtiden
 • Økt mestring
 • Større åpenhet og tillit til mine viktigste relasjoner
 • At jeg har endret meg i forhold til hva jeg tenker, hvordan jeg utrykker meg og hva jeg velger å gjøre

 

Refleksjoner fra Tron Berntsen

Merker at jeg har blitt noe mer rolig. Sovet blant annet hele natta. Dette er det lenge siden jeg har gjort. – Så føler det har hatt en virkning, altså at noe av uroen har forsvunnet. Har også prøvd TFT på meg selv, ved å trykke på de ulike punktene.

NLP Coaching har fått meg til å tenke i andre baner og mønstre, noe som har hjulpet meg i hverdagen på jobb og ellers. Jeg er spesielt fornøyd så langt med at jeg har fått på plass verdiene mine, setter nå mer grenser for hva jeg kan tåle, eller ikke.

May Britt som terapeut… 
 • Er flink til å forklare, gir eksempler og visualiserer ting fra virkeligheten
 • Bruker tid på meg, – jeg føler meg viktig
 • Er genuint opptatt av å hjelpe
 • Er flink til å motivere og veilede når jeg ønsker det
 • Bidrar med gode tilbakemeldinger og god oppfølging underveis

 

Etablering av Verdier og Personlighetstest – Sonja Helmersen

Jeg har fått en verdifull innsikt i min personlighet og “verktøy” som jeg kan bruke til forbedringer – veldig fornøyd. Spesielt fornøyd med at du åpnet opp for at jeg kan utvikle meg videre. Stilte spørsmål og undret deg sammen med meg.

Likte øvelsene og opplevde at samtalene var åpne, respektfulle, gode og utviklende.

 

Life Coaching and Intuitiv Coaching. – Veronica Leyva

Coaching was something new to me and I was a bit sceptic going into this, but was quite surprised with the positive experience. I’m very satisfied with how May Britt provided helpful techniques i.e. how to live in the present, as well as other tools allowing me to grow both personally and professionally.

The various exercises provided insight and connected me with my resources, – loved this! May Britt demonstrated empathy and objectivity with a positive yet humble attitude, as well as wisdom throughout the sessions. I loved the way we established my core values. This has given me a lot of thoughts that I had not even considered. Another area that I felt May Britt performed well was the timing of when to stop, and when to challenge me. This demonstrates her skill as a professional coach, and also respect.

In a summary of the 8 sessions I think «Life Coaching» together with Intuitive Coaching works great for people that want to improve their «quality of life». I never thought of my life the way I do now. I have realized that there are people out there searching for the same things as me! 🙂

 

Refleksjoner fra en voksen kvinne fra Vestfold

Jeg opplevde de timene jeg hadde som helt utmerket. Du var engasjert og du inspirerte meg. Du var en festlig og morsom dame, noe som gjorde samtalene til noe som ikke bare var alvor. Lett til sinns.

Du kunne forstå min problematikk og var en god lytter, og øvelsene var bra. Du var 100 % engasjert, noe som gjorde at jeg fikk fullt utbytte av timene. Du hadde meget god kunnskap om hvordan kroppen og hjernen fungerer. Om tanker og følelser.

Følte at du var levende engasjert og brant for det du gjorde. Formidlet meget bra. Kunnskapsrik. Var 100 % fornøyd. Alt stemte, og fikk full uttelling. Har aldri pratet så lett med noen i så lang tid!

Du har bred erfaring, karismatisk, god innsikt, jeg har lært mye om meg selv, selv om jeg hadde kommet ganske langt fra før. Du var veldig flink til å formidle, forklarte om hvorfor ting ble slik eller slik. Du forklarte veldig godt hvordan sinnet vårt reagerer, hvordan vi er oppbygd (satt sammen) når tanker og følelser løper løpsk.

Du konsentrerte deg ikke bare om det som jeg hadde som min utfordring, som kanskje jeg har opplevd før. Like viktig syntes jeg å ha kunnskap om hvordan kroppen vår reagerer, og er satt  sammen, som bare å prate direkte om utfordringen «pasienten» har. En får da en bredere kunnskap om seg selv.

Jeg opplevde de timene jeg hadde, som helt utmerket. Du var engasjert, og du inspirerte meg.
Du var en festlig , og morsom dame, noe som gjorde samtalene til noe som ikke bare var alvor. Lett til sinns. Så du scoret full pott og jeg mener nå bestemt at du er rett dame på rett plass.

 

Refleksjoner fra Atle Stenseth

Jeg opplevde May Britt som en god samtalepartner – praten gikk lett. Hun spør de riktige spørsmålene, er positiv sørger for fremdrift. Veldig nyttig å ha en person som jeg kunne lufte tanker og handlinger med.

Fikk også sortert tanker og følelser, og prioritert de slik at noen “løse tråder” ble fanget. May Britt engasjerer seg og viser en åpenhet, er god på å lytte, holde tråden i samtalen og identifisere aktuelle mål.

Hun var også behjelpelig med å knytte kontakter eller komme frem til ting å jobbe med. Jeg syns det var kjempespennende å lære om verdier generelt og har nå etablert mine viktigste personlige verdier.


Ta gjerne kontakt for referanser eller en “bli kjent” prat.

Please enable JavaScript in your browser to complete this form.
Navn
Skriv inn din melding eller spørsmål her. Anbefaler at du ikke inkluderer personlig informasjon. Du vil ikke motta spam og din e-post blir ikke videreformidlet til andre.

WWW.BELIEVEUCAN.NO