Tankekaos gir mestring?


I dag ble jeg inspirert av å lese en av forfatteren Nikolai G. Høibo sine mange nyhetsbrev. Fyren er kjempegod på markedsføring og i dag var temaene tankekaos vs tidsklemma.

Skammer du deg over eget tankekaos?

tankekaosTankekaos er noe mange opplever i sin hverdag. Av en eller annen grunn er dette noe man holder skjult!? Årsaken er at mange føler seg litt flaue eller rett og slett skammer seg over dette. Slik er det altså ifølge Nikolai og da kjenner jeg at dette vil jeg si noe om.

Vår tanke er FRI…

Friheten til å ta valg ut fra sine tanker er en fantastisk GAVE! Ingen skal måtte føle flauhet eller skamme seg over tankekaos!  Dette er jo uansett bare «kroppen» som sier ifra til oss at her er det mange muligheter!? En annen ting er at det også viser den sterke forbindelsen mellom tanker og følelser. Så spennende, tenker jeg! Ikke nødvendigvis farlig og absolutt ikke noe vi trenger å kjenne på som flaut eller skammelig.

Tankekaos kan gi mestring!?

Tankekaos kan være ut godt utgangspunkt til å lykkes. Når man får sortert sine tanker og får plassert hva som hører hjemme hvor, så kan de gi inspirasjon til å sette seg konkrete mål. Hardt arbeid og tålmodighet må kan hende til før vi lykkes med helt nødvendige positive endringer. Likevel, noe som gir mestring starter da med nettopp med tankekaos. Flott! ?

Til ettertanke…

Det å være stresset i forhold til tidsklemma er imidlertid noe som man anser som helt akseptabelt og ikke bare akseptabelt, men nesten positivt!? Folk er rare og både tenker, sier og gjør mye rart. Lykke til med dine tanker…

Referanse: www.tidsklemma.no

Leave a comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *