Ønsker du deg stress?


Ja, seriøst… det kan være at du virkelig ønsker å kjenne deg stresset? At den energien stresset gir deg blir et “bevis” på at du er verdifull, lykkes og mestrer?


Og ja, det finnes positivt stress. Den energien som gjør oss i stand til å handle og gjennomføre de oppgavene som er viktigst, parkere det som ikke er viktig akkurat nå, og gi fra oss det som egentlig ikke er viktig eller gir bærekraft over tid.

Det kan imidlertid også være at du assosierer det å være travel og stresset med noe som gir næring til ditt ego? Eller at det bygger på dine eller andre sine forventninger? Og slik sett kan bidra til at du fjerner deg litt fra deg selv, og ditt autentiske indre?

Når dette skjer så kan det over tid bidra til det motsatte av at du kjenner deg verdifull, lykkelig og mestrer hverdagen. Da kan det gradvis endre trivsel til mistrivsel, glede til skuffelse og sorg, det som tidligere var spennende blir bare meningsløst og frustrerende?

  • Hvordan kjenner du igjen hva som er hva ift. stress?
  • Hvordan lærer du å balansere tiden du har tilgjengelig med hva som faktisk er realistisk?
  • Hvordan legger du opp til en bærekraft enten det er i møte med eget liv, eller som leder i en virksomhet?
Foto: May Britt Lian

DET kan handle om selvledelse og DET kan jeg hjelpe deg med! Ta kontakt for en helt uforpliktende prat om hvordan jeg kan bidra. Jeg er klar til å hjelpe.

PS! Livet skjer her og nå, og jeg tenker at livet skal leves fullt ut! Det å hangle seg gjennom dagen på jobb eller ikke orke å være der for verken deg selv eller andre?

Leave a comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *