MINI-foredrag på JULEMARKED Kilden-Helse 1. desember kl. 1200-1600


Sammen med mine dyktige kollegaer på Kilden-Helse i Drammen ønsker jeg i år å bidra til et litt ANNERLEDES julemarked.
Kl. 14:00-14:30 får du mini-FOREDRAGET “TIL BORDS MED KAOS I KULISSENE”
Her ønsker jeg å inspirere, motivere og dele noen personlige erfaringer til latter og glede, men også ettertanke… I tillegg får du konkrete “verktøy” for egenutvikling, mestring, håndtering av tankekaos og uro som du enkelt kan bruke i din hverdag.
Det blir trekning av gaver og 15% rabatt på mine NLP Coaching eller TFT tankefeltteknikk terapi pakker på 5 behandlinger à 90 min. denne helgen. Dette gjelder for alle mine klienter enten de er i Drammen eller Hvittingfoss m/omegn.
Hjertelig velkommen!

Leave a comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *