EN-til-EN LEDERKURS

Leading Greatly through Constant Change

En vekstprosess for hvordan du trygt kan navigere som leder og menneske gjennom en hverdag i kontant endring.


HVOR: Digitalt og/eller på kontoret i Håndtverkergården, 3. etg., Nedre Storgt. 13, 3015 Drammen.

VARIGHET: Kurset går over en periode på 1-6 mnd. Eventuelt justeres ut fra behov. Du får GRATIS en-til-en oppfølging underveis i tillegg til våre 5 møter på 90 minutter hver.

HVORFOR:

 • Du ønsker å utvikle ditt potensiale som leder og menneske.
 • Du ønsker deg flere verktøy som gir resultater.
 • Du ønsker å kunne påvirke og gjøre en forskjell både som leder, og medmenneske.

HVEM:

 • Deg som allerede jobber som leder.
 • Deg som vurderer å bli leder.
 • Deg som er høysensitiv leder eller møter høysensitive medarbeidere i din rolle.

PS! Vi er alle ledere i egne liv og familie, og rollemodeller for hverandre.

Kjenner du på dårlig samvittighet og føler du ikke lenger strekker til i jobben? Eller hjemme?

Jeg tar deg med på en spennende indre og ytre reise ...

Fra der du er akkurat nå og til det stedet hvor du kjenner deg tilfreds med deg selv, og de resultatene du får til.

I tillegg får du brukt egenskapene dine og kan leve livet som du drømmer om.

Jeg har laget et system med 5 steg hvor du lærer deg din måte for livsmestring som menneske, og selvledelse som leder. Følger du stegene og gjør jobben, så vil du lykkes. - Jeg lover.

"Det viktigste "arbeidet" gjøres når vi ivaretar oss selv og hverandre, også utenfor selve jobben!"

- May Britt Lian -

TEMAER KAN VÆRE…

 • Tilbakemeldinger og selvkritikk
 • Balansering av dine roller i hverdagen
 • Negativ og positiv omtale i media
 • Kompliserte personalsaker
 • Gjenoppbygging av selvtillit
 • Endringstretthet i en hverdag med konstante endringer
 • Personlige utfordringer og egen helse
 • Håndtering av konflikter
 • Motivasjon, indre og ytre drivkraft
 • Stress, mestring og prestasjon
 • Effektiv kommunikasjon
 • Empatisk ledelse og psykologisk trygghet
 • Verdibasert ledelse og arbeidskultur
 • Selvsabotasje
 • Deg og ditt fulle leder potensiale!

May Britt Lian

Ledercoach - NLP Premium Master, Personlig veileder, TFT terapeut, kurs- og foredragsholder.

Hei på deg... - Vil bare si litt om mitt «hvorfor» hvor jeg gikk fra å være overveldet og "stuck" til å hjulpet flere hundre dyktige ledere og medmennesker.

Jeg har alltid jobbet hardt, vært flink, samvittighetsfull, dedikert og med mye omsorg for andre. - Helt til kroppen sa "STOPP" og jeg startet reisen med å endre mitt tankesett, livsstil og lederstil. 

Også skjedde plutselig livet igjen, fordi det gjør jo det!!

I 2018 fikk mannen min brått slag rette etter at pappa gikk bort, og i 2019 fikk han enda et. Denne gangen mens han var på jobb reise i Kina. Jeg ble igjen skikkelig god på omsorgen for andre, og tok mer ansvar enn strengt tatt nødvendig. 

Har du også kjent deg overveldet og "stuck"!?

Da er vi sammen i det, du og jeg, fordi: JA, jeg har absolutt vært der ...  Livet skjer og kan komme i veien. - I know!

Jeg vet også at jeg enten kan fortsette å la livet komme i veien ... Eller jeg kan velge å LEVE! Min erfaring er at det blir lettere å SMILE til livet når jeg trekker pusten og senker skuldrene!  

Det har gjennom årene blitt flere tusen timer med samtaler i møte med ledere og medarbeidere. Deres verdifulle tilbakemeldinger og erfaringer er grunnlaget for de verktøyene du får i kurset. Likeledes nyere kunnskap og forskning som kan bidra til en mer moderne lederstil.

Verktøybeltet har metoder basert på effektiv ledelse også på det personlige plan fordi ledelse er personlig! Og vi er i tillegg hele mennesker uansett hvilken arena eller periode av livet, vi til enhver tid befinner oss!

BAKGRUNN

May Britt har drevet sin egen virksomhet med fokus på selvutvikling siden 2015, og har alle nivåer av NLP coaching inkl. business coaching. Videre har hun Coaching og ledelse fra Universitetet Sørøst-Norge. Hennes TFT tankefeltteknikk utdanning (traumer og fobier) har hun fra Mats Uldal (tidl. MUIS i dag NakoTip) og hun har også vært leder av TFT Norge som er en utdannelse- og utøverorganisasjon. 

Hennes lange og brede yrkeserfaring består av roller både som leder, medarbeider og entreprenør. Videre har hun erfaring innen eiendomsmegling, administrasjon- og ledelse, kvalitet, kursledelse, fasilitering og team-utvikling, samt salg- og service innen store og små, private og offentlige virksomheter.

Hun har bodd til sammen ca. 15 år i USA og flyttet til Norge fra Wisconsin i 2010. May Britt er gift og mamma til 3 voksne barn. Videre er hun datter, bestemor, søster, venn og aller mest et brennende varmt og engasjert medmenneske.

"The challenge of life, I have found, is to build a resume that doesn't simply tell a story about what you want to be, but it's a story about who you want to be."
- Oprah Winfrey -

MER INFO - TILBUD - PRISER

Vi hører gjerne fra deg og svarer på dine spørsmål.

Send en e-post ved å bruke kontaktskjemaet under (du mottar en bekreftelse fra oss på e-post) eller kontakt oss på mobil 915 47 845.

Take the Leap and Dare to Lead Greatly


"We can't solve problems by using the same kind of thinking we used when we created them."

- Albert Einstein -

Tenker du ofte ...

 • Jeg rekker bare ikke alt!
 • Jeg får ikke til å være en god leder, foreldre eller kjæreste! Jeg må jobbe, kjøre barna til aktiviteter og når det endelig er tid for bare oss to, så sovner jeg på sofaen!
 • Jeg vet ikke hvor lenge jeg orker å jobbe så mye! Kanskje jeg må be om permisjon eller finne meg en helt annen jobb?
 • Jeg syns hver dag er mer eller mindre lik og bare så kjedelig!
 • Jeg gleder meg ikke til jobben, lenger.
 • Helgene går bare til å ta igjen det jeg ikke rakk i uka.

"Din personlige bærekraft gjenspeiler seg i dine prestasjoner og omgivelser."

Vil du heller kjenne på at ...

 • Jeg er så utrolig stolt av meg selv! Jeg har fått den gode selvtilliten! Og kjenner jeg mestrer mer ansvar, selv om jeg egentlig trodde det var umulig.
 • Jeg har blitt så mye mer fornøyd med meg selv. Glad i kroppen min, rett og slett!
 • Føler meg som verdens beste mamma, en skikkelig supermamma!
 • Føler at jeg virkelig gjør en forskjell og lærer noe nytt hver dag! Utrolig spennende å bli kjent med nye kolleger etter omorganiseringen.
 • Kjenner meg forelsket og elsker livet mitt for tiden! Det hadde jeg ikke trodd kunne skje!
 • Jeg kjenner meg så fri og glad, og tenker dette blir kjempebra!
 • Jeg elsker jobben min og har blitt glad i både lederen min, og kollegaene mine! Vi er et skikkelig bra team og vil være med på utvikling av nye systemer neste år.
 • Nå føler jeg at jeg kan bidra og at jobben jeg gjør er betydningsfull både for mine kollegaer, våre brukere og ikke minst de pårørende. Vi tar opp ting og finner løsninger i fellesskap.
 • Jeg kjenner meg skikkelig produktiv og får utrettet masse! Ler mye og koser meg med jobben og livet!
 • Jeg kjenner at jeg betyr noe for andre og bruker tiden til det som er meningsfylt for meg. Og nå er vi en gjeng som heier på hverandre, skikkelig kult.

May Britt møter deg der du er, akkurat nå!

Hva vi bruker vår tid og energi på enten det skjer bevisst eller ubevisst, gir en verdifull innsikt. Denne innsikten kan du da lettere utnytte på veien videre når du skal finne ut av hvordan du løser utfordringer i praksis.

Også kan det oppleves vanskelig å gå fra ditt "hva" i teorien og til ditt "hvordan" gjør jeg dette i praksis. Det er bl.a. der May Britt sin kommersielle innsikt, personlige egenskaper, erfaring, klokskap og intuisjon kommer sterkt inn både som coach og medmenneske.- Hans Ola-

Les mer om May Britt

"Jeg har som menneske en tro og tillit til at du allerede har det du trenger for å vokse iboende i deg!"

- May Britt -

Personlige valg påvirker våre relasjoner og fellesskapet mer enn vi kanskje er klar over. Eller våger å innrømme eller tro?

Anerkjennelse og belønning er en del av hvordan vår hjerne fungerer, og kan være bestemmende for konsekvenser vi ikke ser der og da. Men som dukker opp lenger fremme.

Våre metaprogrammer (strategier) og vår kunnskap om vår egen og andre sin hjerne påvirker derfor hva vi kan lykkes med eller hvordan vi presterer. PS! Det påvirker også vår kommunikasjon og atferd. Veldig spennende, egentlig!

Trivsel og prestasjoner på jobb og ellers i hverdagen er viktig av så mange grunner fordi dette påvirker ikke bare vår mentale og fysiske helse. Det påvirker også vår evne til å prestere og produsere resultater som gir bærekraft for den enkelte virksomhet, såvel som for det enkelte medmenneske.

"Våg å danse som om ingen ser deg!"

Jeg har vært på flere opp- og nedturer gjennom livet. Hverdagen har ikke vært uten problemer, begrensinger eller vanskelige utfordringer.

Jeg jobber fortsatt med å akseptere og anerkjenne at nettopp dette som kan skremme og begrense meg, også har gitt meg den læringen jeg har trengt og fortsatt trenger.

Det er ut fra denne læringen at oppturene kommer og det er kanskje ut fra feilvurderinger at selve læringen oppstår. Slik bygges vår karakter og slik bygger vi bærekraftige mennesker, virksomheter og et bærekraftig samfunn.

Jeg har jobbet i ulike roller og fått møte mange forskjellige medmennesker med sterke historier. Dette har gitt meg muligheter til å observere hva som også skjer inni oss når livet plutselig endrer seg, på godt og vondt.

PS! En av mine medfødte egenskaper er at jeg er høysensitiv (HSP). En egenskap som jeg har lært meg til å bli "venn" med og svært glad i,  inkludert min sårbarhet som følger med denne egenskapen.

Det å navigere seg gjennom livet og samtidig kjenne seg trygg i det utrygge, gjør at vi noen ganger trenger hjelp. Denne hjelpen kan være som ny innsikt, en økt bevissthet eller bekreftelse på det vi allerede vet?

Hjelpen kan også være at du får verktøy for hvordan du kan finne løsninger på det vanskelige, lære å sette grenser og prioritere, finne en balanse i hverdagen og hvor du bruker og får energi, eventuelt også finne en indre ro midt i stress, slitenhet og krav fra andre eller deg selv?

“It is not the critic who counts: not the man who points out how the strong man stumbles or where the doer of deeds could have done better.

The credit belongs to the man who is actually in the arena, whose face is marred by dust and sweat and blood, who strives valiantly, who errs and comes up short again and again, because there is no effort without error or shortcoming, but who knows the great enthusiasms, the great devotions, who spends himself in a worthy cause;

who, at the best, knows, in the end, the triumph of high achievement, and who, at the worst, if he fails, at least he fails while daring greatly, so that his place shall never be with those cold and timid souls who knew neither victory nor defeat.”

—Theodore Roosevelt
Speech at the Sorbonne, Paris, April 23, 1910

Dette kurset er...

 • Basert på inspirerende, motiverende, utfordrende, konkrete og morsomme tilbakemeldinger fra mine klienter, og flere tusen timer med verdifulle samtaler.
 • Basert på min gründer- og arbeidserfaring fra en bred karriere innen ulike virksomheter i Norge, og USA.
 • Fullpakket med ulike verktøy og metoder for de resultatene du ønsker deg.
 • Inspirert av Kristian S. Nibe, Brenè Brown, Caroline Myss, Gary Zukav, Oprah Winfrey, og Eckart Tolle, m.fl., samt forskning.
 • En læringsprosess for hvordan du kan navigere som leder gjennom et landskap i kontant endring med fornyet tillit til ditt eget indre kompass.

KLIKK PÅ BILDET NEDENFOR OG BESØK MIN WEBSIDE

Bestill en bli kjent samtale

Min historie

Jeg syntes synd på meg selv... i møte med mannen min sin alvorlige sykdom.

Kanskje har du opplevelser slik jeg beskriver det i denne videoen? Hvor jeg forteller om hvordan jeg brukte MYE av min energi på å saboterte for meg selv i møte med spesielt mannen min sin alvorlige sykdom.

Jeg tok i tillegg på meg "offer rollen" og begrenset meg selv, helt unødig til tider ...

Det er kan virke merkelig hvordan vi noen ganger selv ikke ser eller forstår hvilke roller vi tar? Eller hvilke mønstre vi bruker? - Men det er ikke så merkelig, egentlig.

Fordi hjernen jobber veldig mye i det ubevisste og helt uten av vi er klar over det, så tar den til seg inntrykk, tolker og legger til... Og da blir det den historien vi forteller oss selv.

Også kan vil likevel få et glimt inn når selvinnsikten kommer nærmest som et kraftig lynnedslag i oss! Ganske så fantastisk, egentlig! Fordi da har vi muligheten til å endre vår historie, og vår fremtid!

Jeg har også vært der … “Been there and done that!”


Jeg oppdaget at jeg saboterte skikkelig for meg selv og dermed også begrenset min egen mulighet til å lykkes!

Ja, jeg hadde en veldig god unnskyldning fordi det handlet om at jeg tok på meg ansvaret for helsa til mannen min som har hatt et par slag i 2018 og 2019. Det skjedde også en del andre ting rett før og under denne perioden. Jeg fulgte pappa gjennom kreft sykdom og han døde rett før det første slaget til mannen min. Jeg mistet også jobben min og datteren min mistet det ufødte barnet sitt.

Dette er uansett en stund siden nå og vi har jobbet oss gjennom disse smertefulle hendelsene, og det gikk jo egentlig ganske bra, heldigvis. Mannen min og jeg har skapt en ny normal og har ikke lenger behov for å være i full beredskap mentalt. Tid for å anerkjenne at den umiddelbare faren er over. Dette i seg selv er et viktig steg på reisen til sitt fulle potensiale og jeg har nok undervurdert dette i møte meg meg selv.

Det er utrolig viktig å gi seg selv “Faren over signalet”. Denne tillatelsen til å redusere beredskapen og skru av den indre alarmen som sier at du lever i en fare!

Jeg ser imidlertid at dette som hadde skjedd med mannen min ble en unnskyldning for at jeg ikke lenger kunne gjøre det jeg egentlig har lyst til!

Selvmedlidenheten ble gitt næring og da blir det også mer lidelse. Den mer sunne selvmedfølelsen fikk dermed ikke så mye oppmerksomhet, noe som jeg nå jobber mye mer bevisst med.

Og ikke bare det … Jeg klarte i mitt hode å få det til å se ut som om jeg absolutt ikke hadde noe annet valg (ergo påtok meg offer rollen). Syns selv at jeg fremsto mer som den heltinnen jeg vil være!?😉

“Wonderwoman” i egen høye person! 😉 En smule hovmodig og arrogant, egentlig! Helt idiotisk, absolutt. Og likevel sååå forståelig ut fra virkelige hendelser.

Nå skal det sies at ingen kan klandre meg for å prioritere mannen min fordi han er en kjempeviktig person for meg, og har vært alvorlig syk. Slik kan det være med barn og andre også. De menneskene vi er så glad i!

Greia er uansett den at han nå er ganske så frisk, stort sett. 😉 Og han ser ikke på seg selv som syk! Og dermed så trenger vel ikke jeg heller å gjøre det.

Selvledelse er ett av mine steg på veien til mestring og handler om hvordan du kan påvirke dine ikke alltid like konstruktive tanker og følelser.

HER FÅR DU EN OVESIKT OVER KURSET OG HVA DU KAN LÆRE:

En-til-en

Et opplegg med GRATIS tett en-til-en oppfølging underveis over litt tid, gir ut fra erfaring mer varige resultater.

Våre møter finner derfor sted i samarbeid med deg over en periode på ca. 1-6 mnd.

Varigheten på hvert av disse møtene vil kunne variere ut fra behov.

Økt bevissthet

Hvis du øker din bevissthet, så vil livet ditt endre seg både på den profesjonelle og personlige fronten.

Hvordan du som leder og menneske kan kjenne igjen og påvirke dine ubevisste vaner, tankemønstre, kommunikasjon og atferd får du lære her.

Verktøy

Det legges vekt på enkle og effektive øvelser, metoder og verktøy som gir mestring.

Det inkluderer også verktøy for deg som enten selv er høysensitiv eller møter høysensitive mennesker i din lederrolle eller andre arenaer.

Takle din indre kritiker

Vår indre kritiker og forståelsen av hva vi egentlig sier til oss selv, kan handle om mye mer enn bare vår indre dialog og kommunikasjon i møte med andre.

Det å være litt nysgjerrig i møte med deg selv, og hvordan du gi og ta imot tilbakemeldinger i praksis lærer du av meg.

Hvilke temaer?

Temaer utforsker vi i fellesskap. Du vurderer og velger selv hva du ønsker å fokusere på.

Det kan handle om jobb vs. fritid, indre ro vs. stress, selvtillit vs. selvfølelse, personlige egenskaper, prestasjon, veivalg, motivasjon, tankekaos, kommunikasjon, relasjoner, lederstil, mestring m.m.

Gi mer blanke!

Grensesetting høres ofte veldig enkelt ut! Det er jo bare å si "Nei!" og gi litt mer blanke ...!

Hvordan du gjør dette i praksis derimot, kan oppleves svært vanskelig eller nærmest umulig.

Press, krav og konsekvenser gjør "noe" med oss så her får du hjelp.

Din Energi balanse

Sammenhengen mellom kropp og sinn er et faktum!

Likevel så kan det være utfordrende å se på hva vi kan gjøre annerledes når symptomene melder seg?

Når energien er borte og motivasjonen mangler, så ser vi ofte ikke "skogen for bare trær". Jeg viser deg trærne og skogen, også velger du selv.

Tilbakemeldinger

Du kan selv påvirke din utviklingsprosess og jeg ønsker også dine tilbakemeldinger underveis.

Selve prosessen og hvordan du gjør justeringer er for mange også verdifull læring i seg selv.

Tilbakemeldinger kan hjelpe oss vokse når vi vet hvordan vi kan gi og ta de imot.

Er dette en klok investering?

Sjekk ut hva mine kunder har erfart.

KLIKK under og ta gjerne kontakt for flere referanser.

Ja, takk! Gjerne det.

Fra meg til deg,

I perioder av livet har jeg som menneske og leder følt på at stress komer i veien for min livsglede, arbeidsglede og prestasjoner. Jeg har selv kjent på hvor vanskelig det kan være å takle hverdagen, uten at jeg mister meg selv på veien!

Jeg har også fått kjenne på høye krav og dårlig samvittighet. Likevel, så kjenner jeg meg nå så inderlig levende! Med en indre kilde av glede, engasjement, varme og styrke!

Mye av dette tror jeg handler om at jeg oppsøkte hjelp og tok den imot, selv når det kunne virke skikkelig overveldende eller fullstendig meningsløst. Jeg ville jo klare alt selv!

PS! En av mine medfødte egenskaper er at jeg er høysensitiv (HSP). En egenskap som jeg har lært å bli «kompis» med og glad i,  inkludert den intuisjonen og klokskapen jeg har iboende i meg.

Prestasjonspress, tankekaos og bekymringer kan innimellom ta mer plass enn jeg ønsker, så jeg benytter fortsatt de verktøyene jeg gir videre.

Noen ganger er det også slik at en "wake-up call" gir oss muligheten til å oppdage hva som ikke lenger fungerer, slik at vi kan ta noen grep, justere litt og lykkes!

Gode tanker, May Britt

"Verden trenger faktisk ikke flere tykkhudede politikere, men heller folk som bryr seg om!"

- Jacinda Ardern (Statsminister, New Zealand 2017-2023)

Kurs i Selvledelse - Agnethe Hval

Anbefaler kurset på det sterkeste!
Jeg er så utrolig stolt av meg selv! Og har fått den selvfølelsen og tilliten til at jeg mestrer mer ansvar, - selv om jeg egentlig trodde det var umulig!

Agnethe Hval - Operatør

Refleksjoner fra Per Filip Tjeransen

Flink til å ta tak i mine behov og å komme frem med konkrete hjelpemidler for hvordan kontrollere sine egne følelser og forbedre sin egen kommunikasjon. Det var en fordel for meg å kunne smakke med ei dame siden jeg har utfordringer med kommunikasjon med kona.

May Britt er varm, positiv og trygg som gjør det enkelt å betro seg om de utfordringene jeg står i selv om temaene kan være utenfor komfortsonen til vanlig. May Britt har faktisk vært en coach og "psykolog" for meg, og hjulpet meg mer enn de timene jeg fikk hos psykolog. TUSEN TAKK!

Er du klar for å ta ledelse til ditt neste nivå?

Sjekk ut mine tilbud på kurs, veiledning, coaching og foredrag.

Mitt inderlige ønske er at alle ledere og deres medarbeidere skal få mulighet til å oppdage sitt fulle potensiale, trives på jobb og i hverdagen slik at de kjenner at de lykkes og får resultater.

©2021 Believe U Can - May Britt Lian. |  Alle rettigheter reservert. |    Personvernregler  | Cookie Policy