Latter og humor er viktig – Jarlsberg avis 17. august, 2017


For at et samfunn  skal kunne utvikles, for at en bedrift skal kunne gå bra, for at ett enkelt menneske skal oppnå suksess, kreves samspill med både seg selv og andre.

Hof: NLP Premium Master Coach og TFT-Tankfeltteknikk terapeut May Britt Lian ønsker å være en bidragsyter til at nettopp samspillet skal kunne bli så bra som mulig! Believe U Can – Coaching er navnet på hennes foretak.

May Britt (52) er bosatt i Hvittingfoss. Men fra Hof, og fant kjærligheten med hvittingfossingen, og tidligere storspiller i fotball Glenn Reider Lie for mange år tilbake. De har to voksne barn og en gutt som nå er ferdig på ungdomsskolen. Hun har sin jobberfaring fra blant annet TechnipFMC Technologies og som mangeårig eiendomsmegler i USA.

Satset for fullt på coaching

Siden oktober i fjor (2016), har hun satset fullt og helt på NLP coaching, og tilbyr nå også TFT-Tankefeltteknikk og håper at dette skal kunne bli hennes levebrød fremover. Hun utdannet seg på Høgskolen i Buskerud og Vestfold, Ucan Coaching & NLP Academy i Drammen, og MUIS-Mats Uldal International School, men bruker også egne observasjoner og opplevelser fra et forholdsvis langt yrkesliv i hennes arbeid. Hun er nysgjerrig og interessert i mennesker og har et brennende ønske om at både bedrifter og enkeltpersoner skal kunne utvikle seg og oppnå suksess.

– Hva kan en NLP coach hjelpe med?

– For å si det sånn så vet ikke alle hva en coach er, men det handler om å hjelpe folk med å få inn nye tanker og snu om på “unyttige” tankemønstre. Det handler også om å hjelpe til med å endre litt på livet til de som ikke er helt fornøyd med slik de har det. Det er jo ikke alltid livskvaliteten er optimal, men det er fullt mulig å forbedre den, sier hun.

Om å finne trygghet

– En coach kan også lære bort hvordan vi er “skrudd sammen”, om hvordan hjertet, mage og følelser både påvirker og “snakker” til oss. Det handler om identitet, å finne trygghet i seg selv, ta egne valg og finne sine egne verdier, samt spille på lag med seg selv, og å få en bedre kommunikasjon i forhold til partner, eller for eksempel vinne riktig karrierevei, forklarer hun.

– Mange sliter med dette og grunnen er ofte at personene ikke er helt kjent med seg selv eller sin kommunikasjon. Her bidrar jeg også, forklarer May Britt.

NLP Coach

– Hvorfor ble du NLP Coach?

– Jeg har jobbet mye med administrative oppgaver, lederteam med ulike utfordringer og en del mindre prosjekter. Dette gjorde at jeg hadde mye mellommenneskelig kontakt, og fikk mange flotte og dypere samtaler. Ofte når dagens slutt var det de flotte samtalene jeg husket best. Det var de som ofte fikk meg til å kjenne at jeg gjorde en forskjell. Det var utrolig viktig for meg å gjøre en god jobb med det jeg gjorde, men etter hvert innså jeg at jeg selv måtte ta et valg og gjøre mer at det jeg virkelig brant for. I tillegg til coaching utdannelsen har May Britt også tatt utdannelse innenfor tankefeltterapi.

Skrevet av Tarjei Tallakstad

 

 

 

Leave a comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *