Kontakt


Er du klar for læring og positiv endring? Ta gjerne kontakt ved å fylle inn skjemaet nedenfor eller kontakt oss direkte via mob. nr. 91547845. Jeg svarer gjerne på dine spørsmål.

Kontakt info:

Velkommen til mitt trivelige kontor i Drammen! Jeg tilbyr også digitale plattformer; zoom, Teams, Skype m.m. Eventuelt at vi møtes for en “Walk & Talk” eller besøk på *jobb eller *hjemme (kun etter avtale). *Gebyr for kjøring på kr. 400,- kan påregnes.

Mobil: +47 915 47 845
E-post: maybritt@believeucan.no
Webside: www.believeucan.no

Besøksadresse: Håndtverkergården, Nedre Langgate 13, 3. etg., 3015 Drammen

Please enable JavaScript in your browser to complete this form.
Navn
Skriv inn din melding eller spørsmål her. Anbefaler at du ikke inkluderer personlig informasjon. Du vil ikke motta spam og din e-post blir ikke videreformidlet til andre.

WWW.BELIEVEUCAN.NO

Besøksadresse og parkering

Mitt trivelige kontor finner du sentralt i Håndtverkergården, Drammen. Det er inngang fra Schwenckegata og jeg holder til i 3. etg. sammen med “Enjoy Living”, følg skilting.

Du finner også enkelt parkering rett i nærheten og i parkeringshus inne i Magasinet kjøpesenter. Ønsker du å benytte tog eller buss, så er det kun 5-10 minutter å gå.

Ta gjerne kontakt med meg om du lurer på noe og vit at jeg vil gjøre mitt beste for at du skal kjenne deg trygg og ivaretatt.

Varme tanker, May Britt