KONKURRANSE – Vil du vinne 2 billetter til “Hjernen er stjernen”


Vil du vinne 2 BILLETTER til Kaja Nordengen sitt foredrag “Hjernen er stjernen”?

Kontakt meg vi sms eller lik FB siden min og legg igjen en kommentar, så kan du vinne 2 GRATIS billetter! Den heldige vinner trekkes søndag 15. april. Lykke til! 🙂

Foredraget finner sted 14. mai kl. 19:00 i Drammen Teater hvor du da kan invitere med deg en venn  – gleder meg allerede!

Klem
May Britt

Mob. 915 47 845
www.believeucan.no
www.kilden-helse.no

Hjernen er stjernen

Et svært underholdende foredrag som gir deg innsikt i alt du ikke vet om den fantastiske hjernen vår! Kaja bruker eksempler alle kan relatere seg til, og aha-opplevelsene står i kø.

Hjernen din gjør deg til den du er. Den husker hendelser fra barndommen, forelsker seg og tolker kompliserte mønstre. Men hjernen lokker deg også til dårlige valg og avhengighet.

Foredraget “Hjernen er stjernen” innvier deg i noen av hemmelighetene om ditt mest utrolige organ. Det ligger store muligheter i å vite hvordan hjernen virker, og her gir lege og hjerneforsker Kaja Nordengen deg noe av den innsikten du trenger.

Kaja Nordengen er hjerneforsker og lege i spesialisering i nevrologi ved Akershus universitetssykehus og førstelektor ved Universitetet i Oslo, der hun har undervist siden 2008. Hun fullførte en doktorgrad om hjernen i 2014, og ble med det en av de yngste legene med doktorgrad i Norge. Hun er også TEDx-speaker og har for øvrig hatt en rekke opptredener på TV, radio og aviser der hun har snakket om hjernen til folk flest.