Kan du trene opp hjernemuskelen?


– JA, det kan du!

Jeg ånder og lever for å gi deg “verktøy” for hvordan du mentalt påvirker din balanse, harmoni og livsglede.

#trendegsterkforlivet

SJEKK ut KURS i Selvledelse – Mental Styrketrening fra Hjertet

HVOR?

Kurset finner sted på GYMN treningssenter sine trivelige lokaler i Sentrumsveien 28, 3647 Hvittingfoss. Du finner inngangen ned trappen fra SPAR eller om du tar hovedinngangen på baksiden av SPAR bygget. Parkering er tilgjengelig utenfor og bak SPAR.

NÅR?

Kurset starter torsdag 10. november og du får 80 dager som vil bestå av 7 samlinger fra kl. 19:45 – 21:15 ca. I tillegg får du en GRATIS individuell samtale på 90 min. i desember mnd.

Datoer før nyttår: 10/11, 17/11, 1/12

Datoer etter nyttår: 5/1, 12/1, 19/1 og 26/1.

HVORFOR?

Fordi du har lyst til å lære mer om deg selv, dine styrker og eventuelle begrensninger. Vi kan lære utrygghet og vi kan lære trygghet. Vi kan lære hvordan vi bygger opp selvtillit, selvfølelse og en tillit til at vi som menneske vil kjenne at vi har livsglede. Noen ganger til tross for vanskelige situasjoner, personer eller omstendigheter.

Mitt indre ønske er å bidra til at du rett og slett kjenner deg mentalt og fysisk sterkere i møte med Livet! PS! BALANSE, HARMONI og LIVSGLEDE gir også god fysisk helse!

HVEM?

Kurset er for kvinner og menn over 18 år enten du er glad i å trene fysisk, eller ikke. Innhold vil bli tilpasset den enkelte så mye som mulig. ALLE får tilbud om GRATIS En-til-En samtale på 90 min. som individuell oppfølging.

PRISER?

Du får 80 dager til *kr. 2,100,- Prisen inkluderer 1 GRATIS individuell samtale på 90 min. til en verdi av kr. 1,400,- * Tilbyr fordelt betaling.

FORVENTNING?

Du ønsker å delta av egen fri vilje og er villig til å sette av ca. 1-2 t i uken til denne spennende reisen sammen med meg, og andre.

PS! Du får ikke en karakter som er god eller dårlig på mine kurs. Du må heller ikke delta i rollespill eller gå “mil etter mil” utenfor din komfortsone.

Jeg gir deg heller verktøy for hvordan du kan finne løsninger og bygge ditt eget trygge fundament. Med økt tillit til deg selv og dine indre styrker som dermed blir en integrert del av din nye hverdag.

Jeg er klar med kurs og du er hjertelig velkommen til masssse LIVSGLEDE, sammen med meg og i BALANSE og HARMONI med andre.

Gode tanker, May Britt

“Once we accept our limits, we go beyond them.”

– Albert Einstein –

Har du spørsmål eller ønsker å delta på kurset?

Benytt gjerne kontakt skjema nedenfor. – Velkommen skal du være!

Leave a comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *