Hva er årsaken til at mange lever med tankekaos, tidsklemma og energityver?


Henrik Aase, kjent motivator og foredragsholder spør utfordrende og med glimt i øyet om “det er noe informasjon du har gått glipp av?”

Kan godt være at noen av oss trenger mer informasjon, MEN jeg tror mange allerede vet nok. Det tankekaoser ofte ikke mangel på informasjon eller sunn fornuft som er problemet, snarere tvert imot!?

Jeg opplever ofte at det egentlig handler om at mange ikke forstår hvordan de selv er “skrudd sammen” dvs. hvorfor du tenker, sier og gjør det du gjør.

Hva er det som driver deg og hvorfor er du slik du er? Når du ikke vet det, ja så blir det vanskeligere for deg å sortere hva som er viktig og hva som er mindre viktig akkurat nå.

Resultatet av mye informasjon blir ofte at vi fortsetter å leve i en tilstand med tankekaos, tidsklemma og energityver.

Misforstå meg rett, informasjon er absolutt viktig, men det er ikke alltid nok. Noen ganger trenger vi praktiske metoder og teknikker som kan hjelpe oss lykkes med å ta steget fra informasjon til faktisk endring.

NLP coaching – forskjellen som utgjør forskjellen 

Som NLP coach kan jeg ut fra egen erfaring si at endring eviktoryr mulig. Det er mulig å gå fra en tilstand hvor tankekaos, tidsklemma og energityver blir erstattet med indre ro, fokus, tilstedeværelse og positiv og boblende energi.

 

 

 

Ta gjerne en titt på Henrik Aase sin video “Ordinary decisions”  fra TedEx Tromsø win_20161012_16_04_47_prosom for øvrig er på norsk (YouTube). Den er både morsom og innholdsrik, full av god informasjon! Om du fortsatt er usikker på hvordan du skal gjennomføre dine endringer eller nyskjerring på NLP coaching, så tar du bare kontakt med meg for en helt uforpliktende prat.

I oktober tilbyr jeg en GRATIS coaching sesjon i mine trivelige lokaler på Kick i Hvittingfoss, velkommen!

Leave a comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *