Veien til balanse, harmoni og livsglede


Hvordan kjenne balanse, harmoni og livsglede når stress og bekymringene tar overhånd!?

Stress og bekymringer kan noen ganger komme i veien for vår livsglede og negativt påvirke både våre relasjoner, jobb- eller skolesituasjon. Og ikke minst vår helse eller opplevelse av hvordan vi EGENTLIG har det!

Ettervirkninger og virkninger av globale, kollektive og individuelle kriser

Pandemi, økte strøm priser, økte mat priser, krig og elendighet påvirker hver og enn av oss, og jeg kjenner også på at jeg kan bli skikkelig LEI av å høre, lese og føle… Gruble, bekymre og samtidig kunne unne meg gleder uten dårlig samvittighet i hverdagen. Fortsette å ivareta meg selv og andre har kanskje blitt enda viktigere, akkurat nå! Fordi det er jo sånn at vi likevel har dette ene livet som vi skal få mulighet til å leve så godt vi kan! Og da øker jo også muligheten for at vi har overskudd, empati og mer å gi til andre…

Hvordan kjenne livsglede, balanse og harmoni midt i all dritten!?

Det er noe av det jeg har lyst til å lære deg fordi den læringen er mulig! 🙂

Jeg ønsker å bidra med støtte, verktøy og ulike tilnærminger som ut fra erfaring har gjort en forskjell ift. stressmestring, helse, trivsel og velvære både for andre, og meg selv. Vi kan lære oss å stresse og vi kan derfor også lære oss hva vi trenger og hvordan vi kan påvirke mengden av stress!

Stress som bidrar til at ulike symptomer dukker opp både mentalt og fysisk. Symptomer som slitenhet, hodepine, stive muskler og ledd, mage og søvn problemer, konsentrasjon og hva vi husker påvirkes også. Noen opplever kort lunte på jobb, hjemme eller skole? Stress som over tid kan bidra til angst og depresjoner, aggresjon, frustrasjon og hvor håpløshet fort kan få mer plass i livet enn selve livsgleden, og det er ikke greit!

Kampanjer som monner!

For å gjøre det litt lettere å oppsøke hjelp, så tilbyr jeg reduserte priser på ulike kurs både En-til-En kurs og grupper. Du kan naturligvis også kontakte meg direkte med dine spørsmål.

Endring krever mot, vilje og tålmodighet fordi selv om ting kan skje raskt, så vil det være resultatet av en prosess. En prosess med spennende og morsom utforsking, læring og muligheter til å øve i praksis med støtte underveis. For å gjøre dette enklere så vil du få god tid underveis til å både bli trygg på meg, deg selv og i møte med andre.

Ting – Tar – Tid?

Ofte viser det seg at “ting” som nye erfaringer og ny kunnskap er “ferskvare”. Vi trenger derfor å bygge opp en ” indre konto” med tillit til våre nye erfaringer før vi faktisk blir trygge nok til å stole på at fortiden ikke nødvendigvis bestemmer vår fremtid. Denne prosessen vil imidlertid ta litt tid, og den gode nyheten er at tid har du. Det er hva du bruker din tid til som kan være vanskelig å påvirke, ikke sant?

Selv om det dukker opp HELT nye utfordringer eller muligheter til vekst, så kan vi ha tillit til at vi vil løse de.

Resultatet av det å prioritere din tid på en ny måte kan bli at du blir en bedre versjon av deg selv, og i tillegg kjenner overskudd til andre. Dette blir derfor en vinn-vinn for alle parter og er absolutt ikke egoistisk. Snarere så tenker jeg at det er både egenomsorg og omsorg for andre i praksis. Jeg er her og hjelper deg med verktøy, støtte og ulike forslag på løsninger underveis.

Ønsket mitt er at du får ditt personlige verktøybelte som fungerer slik at du kan navigere deg frem i livets mange faser. – Kjenne at du står trygt og stødig i eget liv!

Oppleve balanse og harmoni midt i en aktiv og krevende hverdag, selv når livet byr på utfordringer. Jeg har selv kjent på motgang og medgang, og forstår at det kan være utrolig tøft å stå trygt i seg selv midt i stormene…

PS! Sjekk gjerne ut video hvor jeg tar deg med, steg for steg gjennom hvordan du kan tilnærme deg det å være bekymret og stresset, samt noe av sammenhengene mellom kropp og sinn.

Her får du dermed både lett forståelig teori og praktiske tips.

I tillegg får du en demo av TFT (tankefeltteknikker) og/eller EFT (emosjonelle frihetsteknikk) som metode for reduksjon av negativt stress og bekymringer i hverdagen.

Videoen er “LIVE” og uredigert. Den er ment til å gi økt kunnskap og inspirasjon, og ikke som behandling for sykdom eller ulike plager. Ved ulike plager og sykdom, så kontakt din lege.

https://youtu.be/hmKw2J5hu_M

OPPSUMMERT kan du få:
Komplett «verktøybelte» som består ulike, men enkle og effektive øvelser som du kan bruke i praksis.
Hjelp til selvhjelp for håndtering av livet og dine ulike roller inkl. din lederrolle
Profesjonell analyse av dine personlige egenskaper
Ny kunnskap, forståelse og strategier for hvordan du fremover kan gjøre ting på en annerledes måte, og dermed også få andre resultater
Identifisering av dine forsvarsmekanismer og hvordan du kan bruke denne økte bevisstheten til å skape en bedre balanse og økt harmoni mentalt og fysisk.

Lederstøtte for deg som er leder
Strategier for stressmestring for deg som er en omsorgsperson eller ønsker å lære hvordan du kan balansere hverdagen.

PS! Du får også …
GRATIS tilbakemeldinger via sms eller e-post underveis.
GRATIS opplæring ift det rent tekniske.
GRATIS kursmateriell som du kan laste ned og se på i forkant og har tilgjengelig for alltid, samt oppgaver som du kan øve på i praksis mellom våre sesjoner.

Leave a comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *