Er du omgitt av idioter!


Innimellom så tror jeg de fleste av oss syns at folk rundt oss er litt rare… Og ja, at de kanskje oppfører seg som idioter!? Jeg må jo bare innrømme at jeg har tenkt tanken… (Jepp!) Og jeg har også lagt merke til at noen ganger så er det jo faktisk den som tenker tanken som kanskje opptrer som en “idiot”, og det betyr at jeg selv gjør nettopp det jeg ofte kan anklage andre for…?

Kjenner du deg igjen i dette eller er det KUN meg som tenker så mye forskjellig? Og mye rart? – Det tror jeg nok ikke fordi jeg tror at vi alle har utrolig mange tanker, noen har flere enn andre, riktignok. Dessuten så er dette med tanker og tankekjør en av de symptomene vi kan merke når kroppen vår opplever stress.

Det er også mye som skjer rundt oss i hverdagen på det politiske, økonomiske og ikke minst innen helse. Vi opplever alle en annerledes hverdag og vi er alle under et økt press i en eller annen form. Disse viktige livsområdene som jo påvirker våre tanker, følelser og livskvalitet, hver eneste dag!

Hvordan kan du hjelpe deg selv takle en hverdag omgitt av idioter?

De aller fleste av oss vet at vi egentlig ikke kan endre menneskene rundt oss, tross for at vi absolutt prøver… Ofte tenker jeg at det er naturlig rett og slett som en forsvarsmekanisme. Det oppleves enklere å se andre sine feil og mangler når vi ikke vet hvordan vi skal takle våre egne utfordringer.

Etter hvert så blir vi imidlertid både slitne og lei av å prøve og endre andre, fordi det fungerer jo ikke… Har testet det ut selv opptil flere ganger…

Blir vi slitne nok så kan det være at vi etter hvert blir litt mer åpne for å ta en titt i speilet. Øve på å se oss selv slik andre ser og opplever oss… Og det bildet kan være “litt” annerledes enn hva du tror de ser, både positivt og mer negativt.

Hva sier du ofte til deg selv og hva tror du om deg selv, egentlig?

Snakker du deg selv ned eller opp, bort eller frem? Ved at du lærer å forstå deg selv ut fra empati og ikke ut fra selvkritikk, krav og strenge forventninger, så kan du jo selv påvirke det bildet som møter deg i speilet.

Ved å lære og øve på å kommunisere dine behov i møte med deg selv og andre, så skjer det ofte noe helt magisk. – Det kan virke som vi slutter å tiltrekke oss idioter på mange kanter, og det kan også være at vi selv blir oppfattet på en annet måte?

Og ja, jeg hjelper deg som LEDER både i EGET liv ❤️ og som leder for ANDRE ?????? å ta en titt i speilet. Og det er aldri for sent å endre ditt speilbilde!

I min kampanje “Hopp i det!” fordi noen ganger så trenger vi å gjøre nettopp det, så kan du lære om selvledelse, selvfølelse, selvbilde og selvfølgelig om de “idioten” som kan dukke opp og frustrere.

Du vil imidlertid ikke måtte hoppe alene fordi sammen med meg så vil du få følge, og støtte underveis.

DU FÅR LÆRE…
☑️ Om deg selv, dine egenskaper, verdier og din intuisjon.

☑️ Du vil få hjelp når motivasjonen forsvant som dugg for solen!

☑️ Du vil lære å sette grenser, og gi litt mer blanke… JEPP, det er lov og helt nødvendig, noen ganger!

SÅ TA SJANSEN? – OG HOPP I DET!
Fordi føler du deg ofte usikker som leder av eget liv eller som leder for andre, så finnes det metoder, verktøy og hjelp som kan fungere i praksis!

Tvil, liten motivasjon og negative tanker gjør deg ikke godt, og følelsene kan bli overveldende. – Når det skjer så kan jeg eventuelt benytte TFT tankfeltteknikk som avspenning og hjelp til redusert stress, og økt energi.

NB! Jeg har spesialisert meg på forståelsen av høysensitivitet (HSP) som medfødt personlig egenskap, og hvordan du kan ivareta deg selv eller andre med denne egenskapen på en god måte.

NÅ er tiden kommet og DEN kan være DIN tid til å ta tilbake TROEN på deg selv, blir kvitt “idioter” og hvor du tar LEDER ROLLEN som kaptein i EGET liv”! – Jeg er klar og du er velkommen!

Ta kontakt for informasjon eller en prøvetime, så hopper vi i det, og drar ut på en spennende reise som kan gi deg verktøy for livet! – Gode tanker, May Britt???

Mob: 91547845
E-post: maybritt@believeucan.no
www.believeucan.no

PRIS på KURS PAKKE en-til-en basert på NLP coaching og TFT tankefeltteknikker tilpasset akkurat DEG på 5 sesjoner á *90 min. Kr 6.500,- (veil. pris kr. 7000,-).
*NB! Du får også tett oppfølging med GRATIS mulighet til kontakt via SMS og email 24/7.
☑️ Jeg tilpasser eventuelt også opplegg ut fra din bestilling.

Leave a comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *