En PRØVETIME til alle nye klienter!


Hei, jeg er May Britt Lian og jobber som NLP coach og TFT tankefelt terapeut hos www.believeucan.no med trivelige kontorer tilknyttet Kilden-Helse i DRAMMEN og Kick treningssenter i HVITTINGFOSS.

Jeg tilbyr alle nye klienter en PRØVETIME enten du bare trenger en rask emosjonell førstehjelp, eller er sliten og lei av å ha det slik du har det! Samtalene finner sted på mine trivelige kontorer, via ONLINE video eller “Walk & Talk” i skog og mark.

Jeg tilbyr selvutviklings kurs, samt opplæring i TFT tankefelt teknikk for økt energi, angst, traumer og irrasjonelt sterke følelser. Gleder meg til å møte deg uansett hvilket alternativ du ønsker. Smittevern tiltak er på plass og det er VIKTIG for meg at du kjenner deg trygg også ift. dette.

Noe av det jeg hjelper deg med er altså å hente frem mer av ditt POTENSIALE, senke skuldrene, kommunisere dine grenser eller våge å gi litt mer blanke…? Og ikke minst kjenne INDRE RO, GLEDE og nok ENERGI til å takle, men også trives på skole, jobb eller hjemme. Noen ganger kommer også omstendigheter i veien for vår trivsel og livskvalitet. Dette kan være endringer ift. egen helse, jobb eller relasjoner, men også det å være pårørende eller den som må ta ansvar og vanskelig valg?

Som coach så har jeg spesialisert meg på høysensitivitet (HSP) som medfødt egenskap da dette kan være en styrke, men også en utfordring for mange. Det å kunne utnytte denne egenskapen er gull verdt for deg og andre, men kan også blir krevende enten det er av mangel på overskudd eller overstimulering.

Det kan også føles vanskelig noen ganger å kommunisere egne behov uten dårlig samvittighet eller at samtalen blir helt feil!? Føle seg sett og hørt uten at dette blir misforstått. Det å få gi deg noen enkle verktøy som kan bidra til økt harmoni i hverdagen er mitt ønske. Det er så fort gjort å gi fra seg mer enn du får av påfyll i en hektisk hverdag med  ulike krav og forventninger.

Ta kontakt om du ønsker at jeg sender deg info og TIPS GRATIS for hvordan du kan hjelpe deg selv, og ikke minst bli kvitt noe av din INDRE KRITIKER stemme? Er du f. eks. en av de som kjenner at du elsker jobben din, men likevel blir stresset eller sliter, så ta kontakt om du ønsker mine 5 GRATIS TIPS for tidsklemma og prestasjonsangsten. Bare å sende en sms eller email.

Likeledes om du opplever at livet gradvis har blitt veldig kjedelig eller går deg forbi mens du bare blir en passiv tilskuer. Jeg sender deg gjerne en GRATIS VIDEO med tips og du må gjerne ringe meg også for en god prat. Jeg opplever at mange lever med fysiske og mentale symptomer, angst, uro, skuffelser og sorg i livet sitt. Og TFT tankefelt teknikk kan være et alternativ både som selvhjelpskurs og/eller behandling dersom dette blir en vedvarende utfordring.

Om du opplever begrensninger pga. mye angst og spenninger så spør meg om å sende deg litt informasjon om TFT som avspenningsteknikk. Jeg tar også veldig gjerne en god prat, naturligvis. Jeg er selv høysensitiv og har kjent på angst og depresjon i perioder av livet, og fått hjelp. Du finner min kontakt info nedenfor, så ikke vent fordi mye går ikke bort eller over av seg selv fordi om vi fortrenger eller legger bort våre tanker og følelser. Jeg er her for å hjelpe!

Noen ganger kommer kjedsomhet, bekymringer, slitenhet, smerter og andre symptomer til uttrykk i kropp og sinn, uten at vi helt selv forstår hvorfor. Dette kommer også i veien for at vi kan ha det bra, enten det er på jobb eller hjemme. Og dette ønsker jeg å gi deg verktøy for å rydde av veien ut fra din situasjon og den DU er. Kropp, sinn og sjel henger sammen og jeg har spesialisert meg på akkurat dette! – Superspennende, meningsfylt og morsomt, men også litt skummelt. Jeg forstår dette og derfor så er det viktig for meg at du kjenner deg sett og trygg underveis. Varme tanker, May Britt

Kontakt info:

E-post: maybritt@believeucan.no

Mob.: 915 47 845

www.believeucan.no

Leave a comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *