DET klarer jeg IKKE!!! – Det er ikke noe for meg!


Har du tenkt, sagt og følt at DET klarer jeg IKKE!!! – Det er ikke noe for meg!

Også er det ut fra dine tanker og følelser at du begrenser deg selv? – Jeg mener da ikke de tingene du faktisk har utforsket og bevisst valgt å ikke gjøre.

Jeg mener de tingene som vi kanskje har et potensiale for å mestre og i tillegg ønsker å prioritere, men som ikke blir noe av. Kanskje pga av vi ikke har fått muligheter til å utfordre oss selv? Opplever ulike symptomer i hverdagen som slitenhet, angst, smerter, avhengighet eller andre hindringer?

Ofte forstår eller ser vi ikke våre vaner (tanke- og følelses mønstre) enten de fungerer, eller ikke fungerer?

Som coach kan jeg hjelpe med dette og forståelsen av deg selv ut fra der du er, akkurat nå. Jeg kan også hjelpe eventuelt ved bruk av TFT tankefeltteknikk (avspenningsteknikk) hvor bestemte punkter og meridianer stimuleres med lett fingerbanking, og hvor kroppen får hjelp til å roe ned.

Ta kontakt for en god prat hvor vi sammen finner løsninger. Eventuelt om en av mine dyktige kollegaer innenfor coaching og/eller TFT kan bidra. Du finner oss over hele Norge, og video eller telefon fungerer også for mange. Gode tanker, May Britt ???

#balanse #harmoni #øktenergi #mestring #trodukan #livsendring #selvtillit #selvbilde #tankekaos #følelser #panikk #nlpcoaching #tfttankefeltteknikk

Leave a comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *