DET klarer jeg ALDRI i verden!


Noen ganger sier vi at “Det klarer jeg aldri i verden! – Og vi har helt rett!! Andre ganger sier vi det samme og tar helt feil!

Merker du at dine tanker og følelser begrenser deg? Holder du deg tilbake?Saboterer du for deg selv?

Kjenner du prestasjonsangst; tanker og følelser som forteller deg at du ikke er god nok?

Har du opplevd dette så mange ganger at du nå har fått angst for angsten?Lammer angsten deg og hindrer deg gjøre det du egentlig vil?

Er det nå din tid til å følge din lengsel, sette deg mål og ta lederrollen i eget liv!Våre dyktige TFT terapeuter står klar, – vi heier på deg!

PS! Klart du kan!

Jeg mener da ikke de tingene du faktisk har utforsket og bevisst valgt å ikke gjøre. Jeg mener de tingene som vi kanskje har et potensiale for å mestre og i tillegg prøver å prioritere, men som likevel ikke blir noe av!? Kanskje fordi vi ikke har fått muligheter til å utfordre oss selv, nok eller riktig støtte og oppmuntring underveis?

Ofte forstår eller ser vi ikke selv våre vaner og uvaner, enten de fungerer eller ikke fungerer… Og konsekvensene kan bli at vi ikke får utviklet vårt potensiale av ulike ferdigheter eller egenskaper.

Som coach så ønsker jeg derfor å hjelpe deg med dette ved at du får en ny forståelse av deg selv ut fra der du er, akkurat nå. Får mulighet til å utforske hva som fungerer eller ikke fungerer, og kan lykkes med endring av det som for deg er viktig, og gir mening.

PS! Jeg tilbyr også TFT tankefeltteknikker (avspenning, økt energiflyt) hvor bestemte punkter og meridianer stimuleres med lett fingerbanking, og hvor kroppen kan få hjelp til å roe ned.

Ta gjerne kontakt for en god prat hvor vi sammen finner løsninger for deg. Gode tanker, May Britt ???

Leave a comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *