Det handler om DEG og at DU lykkes med positive endringer…


Den gode samtalen…

Enkelt sesjoner à 60 minutter kr. 650,- (Veil. 850,-)

Den gode samtalen er verdifull i seg selv enten den finner sted på et av mine trivelige kontorer i Drammen eller Hvittingfoss.

Her får du om du ønsker det også mulighet til å bli litt kjent med hvordan jeg jobber, NLP Coaching og TFT-Tankefeltteknikk metoder, teknikker og øvelser.

NLP “Komplett Verktøybelte” for videreutvikling

Pakke på 5 sesjoner à 90 minutter kr. 4.600,- (Veil. 5.100,-) *Sesjon 1 varer i ca. 90-120 min.

DU FÅR et komplett «verktøybelte» med effektive og enkle NLP teknikker, metoder og øvelser ut fra hva som fungerer for DEG, der du er i livet akkurat NÅ.
DU FÅR hjelp til sortering av tanker og følelser, grensesetting, mestring, indre ro, etablering av identitet, påfyll av energi og identifisering av mål og handlingsplan.
DU FÅR gode verktøy innenfor kommunikasjon med fokus på selvtillit og selvfølelse, profesjonell personlighetstest og analyse, etablering av verdier, intuitiv coaching, integrering av dine ressurser m.m.

TFT-Tankefeltteknikk

Pakke på 5 sesjoner à 90 minutter kr. 4.600,- (Veil. 5.100,-) *Sesjon 1 varer i ca. 90-120 min.

TFT kan benyttes for behandling av følelser som er svært begrensende, irrasjonelle i seg selv (fobier) eller oppleves irrasjonelt sterke (engstelse, panikk, sorg, sinne m.m.).

Jeg anbefaler de fleste av mine klienter å benytte seg av en behandlingspakke på 5 ganger. Pakken er med på å sikre at kraften i TFT utnyttes best mulig.

VELKOMMEN til en helt uforpliktende prat om du lurer på hva dette med NLP Coaching eller TFT kan gjøre for deg, eller dine.

NB! Priser gjelder for bestillinger foretatt innen 31. juli.

Leave a comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *