Foredraget “Våg å være positiv” – mitt bidrag til Kick


Noen ganger kjenner jeg meg ekstra takknemlig… Damenes og herrenes aften på Kick – “Stress less” ble en suksess!

Jeg fikk muligheten til å bidra med foredraget “Våg å være positiv” – forståelsen for hva som stresser oss positivt eller negativt kan være nøkkelen til økt livskvalitet. Tusen takk til alle som prioriterte tiden sammen med oss enten det var som Kick kunde, min kunde, kollegaer eller andre som gjør en forskjell ? Dette gjør hverdagen enda mer positiv, den hverdagen som jo egentlig er selve livet for oss alle… ??

NB! De av dere som ikke hadde anledning til å delta kan kontakte meg om dere ønsker å få mitt foredrag tilsendt.

“Våg å være positiv” – forståelsen for hva som stresser oss positivt eller negativt kan være nøkkelen til økt livskvalitet.

 

Leave a comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *