Ønsker du å bli kvitt bekymringer og vondt i magen?


En studie fra Cornell University fra 2005 viser til at ca 85% av det vi bekymrer oss for aldri skjer. I tillegg så viste det seg at av de 15% som faktisk skjer…

Og det har de fleste av oss kanskje kjent på…? Jeg også!

Så oppdaget 79% at de kunne håndtere det som skjedde bedre enn de trodde. Og at de fikk en erfaring som var verdifull å få med seg. ? Det har du også kjent på, ikke sant?

Også har min bekymring og magefølelse også vært helt riktig en del ganger. ?? Og jeg har håndtert det ofte bedre enn jeg trodde og det har igjen økt min takknemlighet, selvfølelse og tillit til å takle livet, rett og slett!?????

Ganske interessant når en tenker etter. Og deretter velger å legge mange av disse bekymringene fra seg. Gi de videre… ? Gi seg litt over…? Sukke litt…? Puste med magen og helt ut…? og dermed praktisere selvledelse, egenomsorg og legge til rette for mer balanse, harmoni og en bedre helse. ?

PS! Jeg legger «mine» bekymringer som da egentlig ikke er mitt ansvar i «bekymringsboksen» og lar “universet sine engler” og naturloven ta seg av det som jeg uansett ikke har ansvar for. ?

Kanskje du kan lage deg en liten rutine for hvordan du håndterer dine bekymringer?

Kanskje sette av litt begrenset tid til deg selv og dine bekymringer på «bekymringsbenken»? Og helt bevisst bruke litt tid på f eks 15 min på de daglig vs mer eller mindre tenke de samme tankene om, og om igjen?

Vi er ulike vi mennesker og det som fungerer for noen må ikke fungere for alle. Det handler ikke om hva som er rett eller feil. Det handler om å utforske, teste ut og kjenne etter helt bevisst hva som fungerer for akkurat deg, akkurat nå. ???

Når dette skjer, skjer det samtidig en transformasjon inne i oss. Ganske så magisk…

Mange gode tanker og lykke til,

May Britt???

Leave a comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *