Hva ønsker du deg til “Valentines Day”?


Kanskje er jeg en håpløs romantiker, men jeg sier som Ole Brumm “Ja takk, begge deler!” Jeg ønsker meg nemlig BÅDE “gaver og oppmerksomhet” ikke bare en dag i året…, men i min HVERDAG. Og jeg mener det! Livet består av flest HVER…DAGER… og jeg ønsker at HVER DAG skal være så god som overhodet mulig, både for meg selv og min kjære.

Hva som gjør at dagen oppleves god kan være mange ting… og trenger absolutt ikke være blomster, sjokolade eller blonder. Jeg gleder meg over disse også, men de gir meg ikke nødvendigvis varig glede. Det at jeg opplever at jeg blir sett, satt pris på, får omtanke og kjærlighet er så mye mer viktig!

OleBrummHva ønsker du deg ? 

Når jeg jobber med individer eller par kan det f. eks. være kommunikasjonen som er «nøkkelen» til positiv endring. En annen «nøkkel» kan være at man får hjelp til å forstå hvordan den andre personen er «skrudd sammen».

Av en aller annen grunn er det ofte vanskelig å dele våre tanker og følelser med de som betyr aller mest for oss… Jeg har kjent på dette selv både som mamma, svigermor, kjæreste, datter, venn og kollega… Det å få hjelp og tilegne seg noen verktøy er ofte nok til å møte både egne forventninger så vel som partneren sine i et par forhold.Lady_Landstryker

Hva savner du?

Om du kjenner at du savner noe i forholdet til din partner akkurat nå, så kanskje det er DEN gaven du egentlig ønsker? Da hjelper det kan hende ikke med roser eller sjokolade… med mindre du er som jeg og sier: «Ja takk, begge deler!» 🙂

Veien videre…

Coaching kan bli din beste investering i deg selv, parforholdet og dine kjære. Besøk gjerne www.believeucan.no så finner du ut mer om hva jeg jobber med, hvordan jeg jobber og hva mine klienter sier.

Happy Valentines Day og lykke til!

Leave a comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *