3 ønsker for et godt LIV i 2020?


Noen ganger er det de SMÅ stegene vi tar som gjør at vi går videre… og de gjør den STORE forskjellen! Det kan være at vi må snu ryggen til noe som ikke lenger fungerer, eller det kan være at vi må gi slipp på forventninger som ikke er realistiske. Det kan også være at vi ved å gå videre kan kjenne håpet, lettelsen og livsgleden ta oss imot med åpne armer.

Andre ganger er det ordene som blir uttrykt som gjør at vi går videre…, tonefallet og kroppsspråket i formidling kan gi oss nytt perspektiv, håp og ønske om endring fordi vi ser i den andre eller kjenner dypt inni oss selv hvor verdifullt det er, det som blir uttrykt! Da kan vil tillate oss å videre…

​Uansett, det handler ofte om hvordan vi kan utvikle oss, forstå oss selv og våre følelser…, og dermed også våre handlinger. Slik at vi kan våge å ta steget videre…, uansett omstendigheter! – Livet er jo til for å leves og vi går jo alle igjennom mye av det samme.

På vår vei i livet så møter vi ulike mennesker og jeg har fått møte deg og det er jeg både takknemlig, og glad for. Jeg tenker at i alle menneskemøter så ligger det spennende muligheter til å lære, erfare og gjøre en forskjell! – Ikke alle møtene blir like lange og noen av de vekker oss på en måte vi kanskje ikke hverken ønsker, eller tror vi er klare for? Likevel, disse møtene skjer og vi kan selv velge hva vi gjør ut av den opplevelsen fordi vi har jo en medfødt vilje, heldigvis.

Jeg sitter nå på tampen av året med en uendelig ydmykhet for at jeg har fått møte deg som leser, og veldig mange andre. Jeg sitter med en takknemlighet ut fra mye læring, forståelse og enda mer livserfaring også for min vei videre… Så hva ønsker jeg å bruke dette til?

Min ønskeliste for 2020?

Ønskene mine for 2020 jobber jeg litt ekstra med på denne tiden av året, igjen ut fra læring fordi jeg har liten tro på etterpåklokskapen. Den blir så fort veldig selvkritisk! Selvkritikk er for meg veldig oppskrytt og noe jeg ikke er glad i! Når den dukker opp så vet jeg at her handler det nok mest om ubevisste følelser som jeg ikke anerkjenner!?

Jeg er mye mer glad i håp, ydmykhet, trygghet, åpenhet, respekt, frihet, aksept, humor, varme og tillit til at jeg kan være meg selv i min sårbarhet både i møte med meg selv og andre. Som høysensitiv (HSP) er dette noe jeg har lært å leve med og som jeg fortsatt noen ganger må minne meg selv på viktigheten av. Det er jo slik at det vi har fokus på, det får vi gjerne mer av…

Jeg har imidlertid etter tusenvis av menneskemøter hvor jeg har fått være en observatør på deres livsreise fått veldig tillit til at selve prosessen på veien til målet kan være utrolig verdifull, og ja innimellom krevende. Denne tilliten til prosessen gjør at jeg også kan ha tillit til at resultatene kommer og respekt for de jeg møter.

 

3 ønsker for deg som kan gi et godt L I V i 2020

At du finner…

L – ØSNINGER; fordi når ulike muligheter dukker opp så vet vi at de ofte kan være forkledd som problemer hvor vi kan kjenne en “smule” irritasjon, redsel, skuffelse, sorg, dårlig samvittighet, motløshet og frustrasjon. Med tillit til deg selv og eventuelt ved hjelp fra andre vil du likevel kunne finne løsninger. – Da er stresset redusert og livet igjen godt å leve!

At du får…

I – NNSIKT; fordi når problemer dukker som en del av vår livsreise så vil din innsikt eller økt bevissthet kunne gi deg forståelse, håp,motivasjon, humor, glede, mestring, kjærlighet, lykke og indre ro? – Livskvalitet, rett og slett!

At du har…

V– ERKTØYENE du ønsker for livsmestring fordi uansett hvor vi begge befinner oss på vår livsreise så kan du når livet krever det  da ha tillit til ditt “verktøybelte”. – Et “belte” med ulike metoder, teknikker og øvelser som du ut fra erfaring kan ha tillit til fungerer for akkurat DEG

Leave a comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *