2017… Med ønske om et spennende 2018…


Før vi starter på 2018, så ønsker jeg å si TUSEN TAKK for følget til hver og en som har reist sammen med meg i deler av eller hele 2017.

Mange av dere har vist meg tillit og lar meg få lov til å være medpassasjer som livscoach eller medmenneske på deres egen reise, og det gjør meg så utrolig takknemlig, ydmyk og ikke minst spent på hvor veien går videre… Her er det bare å gru-glede seg med spenning og forventning med tillit til at sammen med andre så finner vi gode løsninger når dilemmaet melder seg. 🙂

 

Mine ønsker for 2018 er at dere og jeg får muligheten til å følge Neil Gaiman sine ord…

“I hope that in this year to come, you make mistakes. Because if you are making mistakes, then you are making new things, trying new things, learning, living, pushing yourself, changing yourself, changing your world. You’re doing things you’ve never done before, and more importantly, you’re doing something.” – Neil Gaiman, British Writer

Happy New Year!

Warmly,

May Britt

Leave a comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *