10. januar. 2019 – Foredraget Kick off 2019 med Kaos i Kulissene


GRATIS underholdende FOREDRAG med SANG og MUSIKK attåt?

 
DU VIL…
  • Få PÅFYLL og INSPIRASJON til å ta tak i livets utfordringer!
  • Få INNSIKT i det du ikke vet om den fantastiske kroppen vår!
  • Få VERKTØY for balanse vs ubalanse i hverdagen!
 

Kroppen vår via HJERNEN husker hendelser fra oppveksten og tolker våre til dels svært kompliserte mønstre slik at vi kan gjøre GODE valg! – Den kan imidlertid også tolke feil og friste oss til å gjøre noen mer eller mindre DÅRLIGE valg!

Forståelsen av hvordan kroppen din er skrudd sammen og håndterer tanker, følelser og smerter kan gi deg gode VERKTØY og MULIGHETER!

 
May Britt har selv kjent på indre eller ytre “kaos” som påvirker LIVSKVALITETEN og ønsker å gi deg noen enkle og effektive verktøy fra hennes “VERKTØYBELTE” fordi hun ofte blir overrasket av hvor liten avstand det er mellom BALANSE og UBALANSE.
 
Stress, sykdom, veivalg, endringer på jobb eller dårlig KOMMUNIKASJON på hjemmebane kan f. eks. være både en indre og ytre tilstand som påvirker KROPP og SINN, ditt forhold til deg SELV og ikke minst ANDRE… Hva DU kan gjøre for å få vektskålen til å vippe over mot ENERGI og OVERSKUDD kan bidra til at dette blir ENKLERE å håndtere.
 
May Britt er opptatt av å FORMIDLE på en lett, ledig og HUMORISTISK måte slik at du kan få aha opplevelser som perler på en snor! Her er det bare å glede seg til et uhøytidelig foredrag, gripende sang og gitarmusikk med May Britt, Lisa og Jan Halvor.
 
PS! Som menneske, NLP Premium Master coach og TFT tankefeltteknikk terapeut vil May Britt kunne gi deg den innsikten du trenger med eksempler fra eget liv som du lett kan relatere til. Hun har bred og lang erfaring fra arbeidslivet i Norge og USA. Videre ut fra hennes roller som livspartner, forelder – og besteforelder, datter, søster, venninne, kollega, leder og medmenneske så vil det være åpning for spørsmål fra salen.
 

 

Leave a comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *